Buna!
1. Mi s-a intamplat si mie sa mai uit de zilele colegilor si sa le urez ceva dupa cateva zile... poti sa zici ca nu ai vazut/nu ai intrat pe facebook in acea zi si sa-i zici un simplu "La multi ani pentru _____" sau poti chiar sa nu-i zici nimic. Sincer, crezi ca o intereseaza prea mult de tine daca te barfeste pe la spate? Nu ii pasa de aceasta urare...
Dar totusi poti sa scrii ceva intrucat asa este frumos.
2.Nu te lua de ei. Ignora-i si zambeste. Nu merita sa te enervezi pentru unii ca ei. Si eu ma enervam mai demult ca aveam niste colegi vai de ei si niste prieteni tradatori dar i-am ignorat si acum cand am ajuns la liceu tot imi ignor colegii insa acum am 3 prieteni adevarati care stiu sigur ca nu o sa ma atace pe la spate cand o sa aiba ocazia.
Eu zic sa rezisti un an, sa zambesti sa fii draguta cu ea *sa joci teatru* si s-o dai uitarii cand se termina si acest an daca se comporta tot asa cu tine. O sa gasesti noi prieteni la liceu.Prefa-te! Doar asa poti sa ai un an pasnic! Asa sau poti sa nu mai vorbesti cu ei, doar sa le raspunzi la intrebari, sa-ti vezi de treaba.
Bafta!
Stiu ca in toata povestea asta ea e ipocrita si invidioasa, dar poti sa-i spui un ''la multi ani'' pentru atunci...char daca e tarziu, poate se va schimba, daca nu da-o naibii