| YoULoVeAnGeL a întrebat:

Acum cateva zile am facut prostie si am fumat cu o fata. Cand am intrat in casa, m-a mirosit tata si apoi le-am promis ca nu mai fumez... Si azi am fost la fata aceea acasa, sa iau un caiet de geografie. Cand voiam sa ies din casa, si-a aprins o tigara si am luat si eu un fum... Si cand am intrat in casa m-a mirosit din nou tata.

Va rog ziceti-mi si mie cum sa le recapat increderea? Nici eu nu prea as mai avea incredere in mine dar de data asta sunt sigura ca nu o sa se mai intample. Va multumesc:X

Răspuns Câştigător
| Cristi_1137 a răspuns:

Si eu in clasa a7ea am tras un fum, dupa 2 tigari la luna, dupa in clasa a8a 2 tigari la zi, in clasa a 9a la inceput 5-6 tigari la zi si acum(tot clasa a9a) trag 1 pachet la 2 zile, cateodata si un pachet pe zi. Si uite ca nu prea mai pot sa ma las, nu imi este deloc usor. Plus ca tigarile mi-au distrus si viata de sportiv. Asa ca abia am reusit sa le mai raresc. Sfatul meu: NU TE APUCA! nu e vorba de increderea parintilor ci de tine.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand mai mergi la prietena ta nu mai iei tigara si daca vezi ca ai chef sa tragi un fum pleci repede din casa ei.

| Supps a răspuns:

Pe bune acum, taicatu e vreun ciobanesc german de te mirose asa cand intri pe usa? rolling on the floor

Ontopic: increderea se castiga in timp, asa ca o sa dureze ca sa le castigi iar increderea.

| Mrrx17 a răspuns:

Pai de obicei du-te la mama ca ea o sa te inteleaga chiar daca te intelegi mai bine cu tatal tau.ea te va sustine
a si roag-o sa puna o vorba buna pentru tine

| 4K985TY a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa te duci la fata aia, dar daca tie mare prietena poti sa ii spui parintilor ca sa vorbeasca cu fata aia

| Andramarina32 a răspuns:

Nu te mai vedea cu prietena ta si daca te vezii si ia iar fumeaza si iti da si tie abtine-te.