Si eu in clasa a7ea am tras un fum, dupa 2 tigari la luna, dupa in clasa a8a 2 tigari la zi, in clasa a 9a la inceput 5-6 tigari la zi si acum(tot clasa a9a) trag 1 pachet la 2 zile, cateodata si un pachet pe zi. Si uite ca nu prea mai pot sa ma las, nu imi este deloc usor. Plus ca tigarile mi-au distrus si viata de sportiv. Asa ca abia am reusit sa le mai raresc. Sfatul meu: NU TE APUCA! nu e vorba de increderea parintilor ci de tine.
Cand mai mergi la prietena ta nu mai iei tigara si daca vezi ca ai chef sa tragi un fum pleci repede din casa ei.
Pe bune acum, taicatu e vreun ciobanesc german de te mirose asa cand intri pe usa?
Ontopic: increderea se castiga in timp, asa ca o sa dureze ca sa le castigi iar increderea.
Pai de obicei du-te la mama ca ea o sa te inteleaga chiar daca te intelegi mai bine cu tatal tau.ea te va sustine
a si roag-o sa puna o vorba buna pentru tine
Eu cred ca nu trebuie sa te duci la fata aia, dar daca tie mare prietena poti sa ii spui parintilor ca sa vorbeasca cu fata aia
Nu te mai vedea cu prietena ta si daca te vezii si ia iar fumeaza si iti da si tie abtine-te.