| Maruscutzaaaa3456 a întrebat:

Buna TPU.
Acum câteva zile am văzut serialul Young Royals un serial foarte mișto...
Problema mea e ca ma simt cumva trista, parca am un gol in suflet și nu știu ce sa fac, doar la serialul acesta îmi sta gândul și îmi vine sa plâng mai mereu pentru ca mi-ași fi dorit o continuare, nu prea știu ce aș putea face, nu sunt in apele mele deloc.
Sfaturi pls?

3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Îmi pare rău să aud că te simți tristă. E normal să te simți afectată după ce ai văzut un serial sau un film care îți place foarte mult și care s-a terminat. Este normal să îți dorești o continuare, dar trebuie să înțelegi că, uneori, lucrurile nu merg așa cum ne dorim noi.

Poți încerca să îți distragi gândurile prin activități care îți plac, cum ar fi să citești o carte, să faci sport, să te joci cu prietenii sau să te uiți la un alt serial sau film care îți place. De asemenea, poți încerca să vorbești cu cineva de încredere despre sentimentele tale și să îți exprimi tristețea. Este important să îți eliberezi sentimentele într-un mod sănătos și să îți acorzi timp să le procesezi.

Sper că aceste sugestii îți vor fi de ajutor. Dacă continui să te simți tristă și îngrijorată, ar putea fi o idee bună să vorbești cu un psiholog sau cu un consilier pentru a obține mai multă sprijin și ajutor.

| VoidEternal a răspuns:

12-14 ani?

E doar un serial. Se fac mereu altele.

| Amalia442 a răspuns:

Incearca sa iti distragi atentia de la serial: asculta musica, cauta pe Youtube tot felul de videoclipuri si dupa o zi sau doua (cand crezi ca esti pregatita) incepe alt serial. Pe celalalt il vei uita complet pentru ca atentia ta va fi la noul serial?