| Criss0934 a întrebat:

Buna,TPU! Acum cateva zile eu si cu iubitul meu ne-am despartit.El mi-a scris un bilet,iar motivul ar fi fost ca nu era pregatit sa aiba o iubita, chiar daca noi eram de aproximativ patru luni impreuna.Eu am inceput sa stau cu alti baieti,doar vorbind,pur si simplu vorbind.El a devenit gelos si a inceput sa ma faca geloasa cu alte fete,(chestia asta se intampla dupa despartire).Nu imi place jocul asta, sincer.Plus ca se uita in continuare la mine si chestia asta ma jeneaza in sensul ca se holbeaza la mine ca atunci cand eram impreuna...Deci daca nu este pregatit...de ce inca face chestiile astea? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Asta nu este o joacă, este o mare prostie. Posibil ca prietenul tău să fie genul care dramatizează foarte mult, exact ca și fetele. Se desparte de tine și așteaptă să îl implori să se întoarcă la tine, să îi faci tot feluri de declarații siropoase, să nu vorbești cu alți băieți chiar dacă te-ai despărțit de el. Dovada este biletul ăla care nu are sens.
Îi spui frumos să își vadă de treaba sa și să nu se amestece în relațiile tale care o să urmeze.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa lamuriti situatia intre patru ochi, nu prin biletele.