| Putzifer a întrebat:

Buna TPU acum cateva zile m-am certat cu un prieten bun..erau niste prieteni in oras si am zis: ba cand ii vad pe astia ma is niste fraieri..si dupa cam 10 min el a zis sa mergem acasa(eram cu bicicletele) si suntem relativ apropiati la case..cam 1 km..eu i-am zis ca mai stau..si m-am dus la aia pe care i-am facut fraieri.(erau singurii pe care ii cunosteam.)si dupa pe mess tot zicea ca m-am lamurit cu tine ca nu mai vreau sa aud de tine etc..pentru el m-am certat cu mama ca urma sa ma duc la liceu sportiv in baia mare.el a zis ca sa raman aici sa facem prostii in liceu si ca o sa fie tare..am vorbit cu mama si tata ca mam razgandit raman aici si acum poc imi da ignore si block...ce ziceti? merita sa incerc sa ma impac cu el sau nu? un alt prieten a zis ca ala nu mie prieten daca imi face una ca asta..sunt indecis

Răspuns Câştigător
| KinkyDive a răspuns:

Nu merita pentru ca sunt multi care fac ca el. in ziua de azi gasesti greu prieteni adevarati. Nu merita pentru ca in viata o sa cunosti o gramada de oameni happy si daca el iti face faze din astea inseamna ca nu e un prietenwinking e un profitor sa o zic pe fata acum happy

P.S : Baiatul ala cand va avea nevoie de tine se va intoarce la tine ca asa sunt totiwinking