Asta sunt chestii prostesti. poate esti cu el poate nu, o sa iti dai seama daca o sa il vezi cat de curand de mana cu alta sau nu.
În cazul meu lingându-se cu una.
Daca te-a sarutat nu inseamna ca esti cu el. Daca ati cazut amandoi de acord ca sunteti impreuna atunci sunteti impreuna.
Pai stai putin. Cum sa fiti impreuna daca tu nu stii chestia asta? Vorbiti despre asta si lamuriti, dar incearca sa fiti doar voi, nu toata gasca ca iti dai seama ca te place daca te-a sarutat si tot ce-a mai facut el acolo. Da, am fost si eu intr-o situatie asemanatoare, dar nu am ajuns atat de departe (daca ajungeam, acum imi parea rau
), doar vorbeam prin mesaje, pe facebook si ne spuneam cat de mult ne iubim -_-. Naspa amintiri
Nu te gandi ca vreau sa te descurajez sau ceva de genu', dimpotriva, sper sa formati un cuplu adevarat. Intreaba-l tu chestia asta, daca sunteti impreuna sau nu si daca vrea sau nu sa se intample si ii mai poti spune ce ne-ai spus si noua in legatura cu timiditatea ta inca o data, ca te-a luat prea tare din prima. Bafta!
Nu esti cu el si se vede ca nu prea ati cazut de acord cu idee de a fi impreuna.Ar trebui sa ii spui in fata ce simti si toate chestile pe care nu le suporti la comportamentului.Mi mi se pare, fara suparare, ca el isi bate putin joc de tine.
RazvanCazan întreabă: