anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!

Acum ceva timp m-am gândit să îmi pun unghii de gel. Adevărul este că am unghii naturale, îmi cresc foarte repede sunt destul de rezistente dar, nu îmi plac cum arată deoarece când cresc sunt albe. În plus, nu am talentul acela de a-mi face o manichiură frumoasă, un model frumos şi nici nu prea am timp. Aşa că m-am decis să îmi pun unghii de gel. Mama a fost de acord dar mi-a zis că îmi distruge unghia. Şi eu i-am zis că multe colege au unghii de gel. Am 14 ani şi m-am gândit că dacă încep de acum să îmi pun unghii de gel am să continuu până când am să fiu bătrână. Voi ce credeţi sau din propria experienţă e adevărat că îţi distruge unghia? Şi în ce fel? Dacă am unghia rezistentă mi-o distruge? O să-mi arate la fel de bine când am să înlătur unghia de gel? Dacă nu m-am exprimat bine vă rog să mă corectaţi nu prea ştiu cum e să ai unghii de gel, care sunt dezavantajele şi avantajele.
DAU FUNDA!
Mulţumesc.

Răspuns Câştigător
| Mirunelu a răspuns:

Daca iti pui unghii cu gel nu poti sa le lasi asa, trebuie sa le faci un model. Nu mi-am pus niciodata dar stiu de la colege ca stau ore la manichiura cand isi pun unghiile. Este mai bine sa iti faci modele pe unghiile tale mai ales daca spui ca sunt rezistente. Sa stii ca unghiile crescute sunt albe, asa e normal. Nu merita sa-ti strici unghiile pentru ca asa este ti se strica unghiile tale, incep sa se exfolieze si se inmoaie, plus ca dupa ce cresc unghiile naturale incepe sa arate urat si trebuie sa mergi odata la 3 saptamani sa-ti reumple cu gel partea crescuta, ceea ce inseamna o cheltuiala destul de mare si daca nu ai bani sa mergi ramai cu unghiile urate. Ceea ce iti spun este din ceea ce am observat la persoanele apropiate din jurul meu, pentru ca mie mi-a fost frica sa-mi stric unghiile.
Singurul avantaj care l-as vedea ar fi ca nu-ti sare oja de pe unghie. Daca te decizi sa-ti pui iti dau un sfat: nu le lasa prea lungi pentru ca arata dizgratios.

1 răspuns:
| ElenaSA a răspuns:

Dezavantaje: porti ceva artificial, e un corp strain pe deget; daca vrei sa faci asta permanent va fi o grija in plus, un aspect de care vei fi dependenta.