| totulfrumos a întrebat:

Acum ceva timp m-am mutat la un liceu nou. Dupa putin timp un baiat din clasa a 12a se tot baga in seama cu mine si ma intreba cum ma cheama si daca vreau sa ies cu el la un suc si chestii de genu.Acum 2 saptamani mergeam la scoala si l-am vazut pe el impreuna cu prietenii lui pe o terasa stand de vorba.El era cu spatele la mine iar unul din prietenii lui m-a vazut si nu stiu ce i-a spus fiinda dupa s-a intors si m-a privit pana ce trecusem de el si de fiecare data când il vad pe hol prietenii lui il imping spre mine, tind sa mentionez ca sunt boboacalaughing). E destul de dragut, nu stiu ce sa cred. Oare ma place sau...doar se joaca.Va rog sa ma ajutati cu orice sfat. Multumesc:**

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca te place, daca doar se juca cu tine sau voia sa-si bata joc nu cred ca ajungeau prietenii lui sa afle de tine.

| Andreeush a răspuns:

Cred că te place.

| Rd79 a răspuns:

Te intreaba daca vrei sa iesi cu el la suc si nu stii daca ii place de tine?

| totulfrumos explică (pentru Rd79):

Da

| Rd79 a răspuns (pentru totulfrumos):

Cam de ce crezi ca te-a invitat la suc?

| totulfrumos explică (pentru Rd79):

Nu stiu, insa pare un tip cu care poti discuta.de asta am publicat aici întrebarea pentru a putea sa mi spuneti ce ati face voi daca ati fi in locu meu

| Daria191919 a răspuns:

...nu prea știu ce să zis daca chiar îți place ai putea acorda o șansă dar încearcă să îi induci o limită în cazul unei eventuale relati. (Din ce ai scris nu mi.amdata seama concrete data te place sau nu. Vei afla in timp ...mai analizează un pic situația ) Sper că te.am ajutat. :*