| PopescuLucian a întrebat:

Acum ceva timp vorbeam cu o fata care era o prietena foarte buna. La un moment dat nu am mai tinut legatura (3 luni) si acum realizez ca nu am mai intalnit o fata ca ea, care sa ma atraga cu adevarat atat din punct de vedere fizic cat si intelectual. Credeti ca daca ii marturisesc acum ar fi cam ciudat sau probabil prea tarziu? Am fost fraier ca nu i-am zis la timp, recunosc. Oare e prea tarziu sa o fac acum?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tarziu inca nu este dar pana atunci fa bine si invit-o macar la un banal suc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu e târziu, dar s-ar putea să fie degeaba. totusi încearcă happy

| PopescuLucian explică (pentru anonim_4396):

Nu as vrea sa las lucrurile neclarificate. si chiar daca e prea tarziu si va fi un soc pentru ea, poate se va mai gandi la asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru PopescuLucian):

e posibil orice. baftă

| Zedge a răspuns:

Si eu am fost in situatia asta eram best friend cu o fata si am inceput sa o plac, si parca nu ma interesau alte fete decat ea, petreceam mult timp impreuna insa când i-am zis a zis ca ma place doar ca amic...bla bla,
si ca nu prea se vede intr-o relatie la acel moment dar dupa 2 luni era impreuna cu unu, l-a ales pe ala ca avea masina si poate unpic mai multi bani, sa o ia naiba, dupa cate am facut pentru ea, acum nu mai vorbesc cu ea, decat rar. Astea iti sunt fetele din ziua de azi, daca nu ai masina si ceva bani nici nu se uita la tine. Mai exista si fete cuminti care nu le intereseaza partea materiala asa mult insa alea sunt rare dovada ca, caut demult timp una si inca nu am gasit dar tot nu ma las, mai demult era misto când se mergea pe sentiment nu pe interes.
In legatura cu ce ai intrebat, eu zic ca daca nu e intr-o relatie merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut.
Bafta!