anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum ceva timp vorbeam cu un baiat, el are 15 eu 14 si el era din Buc si eu din Sv, ideea e ca înainte cu cateva zile de ziua lui ne certam des (nu eram impreuna sau ceva, doar prieteni) pe tema prietenilor mei, el ii jignea desi nu ii cunoştea si mereu ii ameninţa cu bataia, de ziua lui asta fiind prin martie i-am spus la multi ani pe Facebook, dupa nu stiu ce am mai vorbit si mi-a şters postarea si l-am intrebat de ce si a răspuns cu "hehe" din cate imi amintesc, oricum a început o cearta nasoala si s-a terminat cu block, (el se schimbase mult), e ok cum am procedat? + vorbea mereu despre fete in ultimul timp si daca eu ziceam ceva despre un baiat de care imi placea îl înjura şi alte faze si nu prea cred ca era gelos, era sincer si cred ca imi spunea daca era

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Este un baiat imatur, orgolios si plin de el. Crede ca e centrul lumii si ca tu nu ar trebui sa mai ai prieteni odata ce il cunosti pe el. Prin faptul ca ti-a sters postarea a incercat sa te jigneasca si pe tine.
Astfel de persoane nu iti aduc nimic bun. De ce ti-ai pierde timpul cu asa ceva?

1 răspuns:
| flawlesssssss a răspuns:

Cred că e bine cum ai procedat, încearcă să te debarasezi de persoanele de genul din viața ta, el nu îți făcea niciun bine. Despre faptul că jignea pe oricine era cu tine, nu știu ce să zic, poate era un fel de gelozie, dar nu cred că e un mod bun de a și arăta gelozia. Bine ar fi să nu mai vorbești cu el chiar dacă o sa te caute, crede mă, oamenii nu prea se schimbă. happy