Am aceeasi problema ca tine dar mai mult de un mall+film+mancare+cafenea+patinoar nu prea am...
Majoratul fara petrecere nu e majorat, totusi trebuie sa te gandesti ca odata in viata faci 18 ani si ar trebui sa profiti, dar daca nu vrei e problema ta. Te poti duce cu prietenii la o cafenea/un bar, seara in club (daca vreti), mancati ceva, beti ceva, va distrati (d-aia ziceam in club sa aveti ce face, nu sa stai sa sorbiti dintr-un pai discutand despre ziua de maine). Cel mai important sa le faci cinste tu la toti.
Andreea incearca si tu gandeste-te ce jocuri va place voua sau a prieteniilor eu ce te-as sfatui daca esti doar cu fetele faceti o noapte alba (petrecere in pijamale) si va bateti cu pernele si daca e luati niste fursecuri bomboane de ciocolata si ce mai doresti.eu iti zic de acum La multi ani.
Mersi mult, e si asta o idee pentru noapte, dar ziua vreau in oras
Cu cea mai mare placere andreea ziua daca ar fi plimbate prin parc un pic de sooping prin magazine mancati o inghetata etc bafta
Ai 18 ani. Poti sa treci la alt nivel. Eu mi-as face o petrecere la Ramada ( hotel |pensiune ) Poti de asemenea sa-ti petreci seara intr-un pub cuniste prietene. Funda?
misauratcuviata întreabă: