Scumpa incearca sa nu iei in serios tot ce ai vazut..televizorul s-a stins poate din cauza unei pene de curent.iar camy poate incerca doar sa te sperie. poate prietenele tale au vrut sa iti joace o festa.nu mai fii asa fricoasa.cat timp ai capul de umeri si crezi in tine nu ai de ce sa te sperii.colegul tau cu siguranta nu va pati nimic nu iti face griji. relaxeaza-te si nu te gandi la ce e rau. daca vrei un filmulet de autosugestionare urmareste the secret.il vei gasi repede pe internet. daca nu...o sa ti-l dau eu. nu e nimic rau cu ora 3. tie iti este frica desi nu ar trebui.fa anumite activitati (inot, mersul de role sau bicicleta, pictura) care sa te faca sa uiti de ceea ce ai vazut.
Hei poate daca te rogi si tu seara..nu o sa te trezestii la miezul noptii si chesti din astea...si du-te si tu la biserica poate ca asa scapiid e gandul ila
BAFTA
Vreau si eu sa mi se intample asa cevaoricum eu zic sa te duci la pshiholog(nu fi ca cei care cred ca doar nebuni se duc la pshiholog)si eventuaal poti sa te sfatuesti cu un preot.NUMAI BINE!
Parerea mea este sa vorbesti cu prietena ta si sa afli daca nu cumva se ocupa de spiritism si sa vorbiti cu un preot, eventual sa ii sfinteasca casa poate dispare spiritul.Am patit si eu mai multe chestii dubioase, dar am aflat ulterior ca prietena mea din generala spunea tot felul de rugaciuni dubioase prin baie, la lumina lumanarii si zicea ca invoca spirite. Cert este ca preotul nu a vrut sa intre in baie sa sfinteasca pentru ca a zis ca a simtit ceva rau acolo. Daca ar fi sa luam in serios tot ce se intampla in lumea asta nu am mai iesii din casa. Ai grija.
O poți întreba pe prietena ta ce s-a întâmplat în acea seară, apoi dacă tot nu te calmezi du-te la un psiholog.
Numai bine!