E normal sa nu te cheme la intalnirile pe care le are cu iubitul ei.Si daca te-ar chema ar trebui sa refuzi. E genul de situatie in care trebuie sa te dai la o parte ca sa nu fi in plus.Eu am fost la genul asta de intalniri stupide in 3 si nu stiam cum sa o mai sterg pentru ca ma simteam a cincea roata la caruta.Si de atunci mi-am invatat lectia:Ori cu el, ori cu amicii. Dar in niciun caz cu vreo prietena ratacita sau un prieten singur
Daca ar fi o fata inteligenta si-ar da seama ca le poate face pe amandoua.Sa fie si prietena ta si iubita lui.Sambata sa iasa cu el si duminica sa vina pe la tine sa barfiti ca fetele
Este normal sa nu te cheme la intalnirile ei. Gandeste-te daca tu ai fi indragostita de un tip cu ii ia ai mai chemao si pe ea sa stea cu voi la intalnire
E normal sa se comporte asa. Are iubit, el a devenit prioritatea ei si isi doresc sa petreaca mai mult timp impreuna. Normal ca nu te cheama, mai ales ca nu ai si tu prieten ca sa fie intalnire dubla. Obisnuieste-te cu ea asa, pentru ca e o atitudine normala. Acum ea isi imparte timpul intre mai multe activitati, intre scoala, parinti, iubita, prieteni, hobby-uri. Nu e usor. Cand vei avea si tu prieten, o vei intelege mai bine.
Da stiu, dar am uitat sa specific ca in plus e frateso daca e sa o luam asa si familia doar nu e singura acasa si nu i-am cerut mai mult doar o data macar sa iesim ca fetele, sau un mesaj ca altfel zilnic vorbim prin mesaje
Diorrus întreabă: