| Alia009 a întrebat:

Acum vreo 3 săptămâni m-am certat zdravăn ca majoritatea colegelor mele de clasa. Mai exact au început sa se comporte mizerabil cu mine fără motiv.
Am fost foarte supărată pe ele și așa mai departe, dar acum ca am revenit la școală am început sa vorbim (lucru care mă mira) în ciuda faptului ca eu încă sunt dezamăgită.
Problema este ca acum 2 luni eu și 3 colege ( cu care sunt certata... cred... adică nu ne-am împăcat direct deși vorbim ) am decis sa îi oferim altei colege (cu care tot în relații proaste sunt) un album cu poze cu noi de ziua ei (18 mai).
Ideea a fost a mea și eu m-am implicat cel mai mult, am făcut chiar și un grup de WhatsApp pe care vorbeam aproape zilnic.
Dar nu am mai vorbit pe el de când ne-am certat, și sunt sigura ca ele au făcut un alt grup fără mine în care m-au înlocuit cu o alta colega. Am intrebat-o pe una dintre ele dacă mai facem surpriza și mi-a răspuns sec ca nu știe și ca crede ca nu. Dar pun pariu ca o sa mă trezesc ca l-or făcut fără mine. Știu ca acest dar îi va aduce zâmbetul pe buze colegei mele și chiar dacă sunt supărata pe ea, vreau sa iau parte la fericirea ei.
Poate pana atunci chiar ne vom împaca și ma voi simti foarte prost și aiurea dacă nu particip. Plus ca fără mine nici nu cred ca ar fi avut ideea.
Nu știu ce sa fac si ma gandeam ca ma puteti ajuta vreunul

2 răspunsuri:
| justadream94 a răspuns:

De ce nu ii faci tu un cadou singura?

sau de ce nu spui hai ca vreau sa ii fac un cadou si mai atragi 1-2 colege, pe rand cu tine

| aliceinchains a răspuns:

Poți să îi faci un alt cadou tu, ori poți vorbi cu ele direct, cu toate odată, și să le spui că vreți să vă împăcați și să faceți toate acel cadou. Oricum o să vă împăcați cel mai probabil, pentru că vă vedeți zilnic și la un moment dat va fi bine...