| anonima222 a întrebat:

again rolling eyes. Am nevoie din nou de un mic ajutor de la voibatting eyelashes Vreau sa slabesc cam 10 kg pana incepe scoala, adica aproximativ intr-o luna. nu sunt grasa tare, adica am 1.60 si 50 kg, dar vreau sa fiu mai slaba. toata problema e la picioare, imi sunt cam groase. de aia m-am gandit sa ma apuc de ceva exercitii, joking, mai stiu ioo thinking Oricum fac sport aproape in fiecare zi de ceva vreme. big grin
Partea interesanta ii dieta. M-am gandit la ceva de genu :
- 13 zile tin dieta daneza ( aia grea pe care o cam vorbeste de rau toata lumea )
_ dupa 5 zile dieta balerinei ( asta daca mai sunt in viata dupa dieta danezahee hee ]
- dupa urmeaza ceva mai usor, gen un regim disociat ( 1 zi de fructe, o zi numai orez, o zi lactate, urmatoarea zi sucuri naturale facute in casa, dupa aceea o zi de legume, una numai de carne de peste, si in final o zi de rasfat, unde poti combina 3 dintre alimentele consumate pe parcursul celor 6 zile >: )

Nu suna asa rau, nu?
Credeti ca ar fi ok, adica naa..nu am decat 15 ani si vreau sa mor tanara rolling eyes laughing Aveti voi alte metode de a slabi mult, si cat ma rapid? Si sa nu veniti cu texte de genul stai linistita fetito, te vei ingrasa garantat inapoi. Stiu ce fac. big grin

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ForeverYoung99 a răspuns:

:O tu vrei tii diete de la varsta asta? Vezi.ti de treaba! Ai o greutate ideala pentru inaltimea si varsta ta. Fetele foarte slabe nu sunt frumoase sunt doar slabe si atat! Nu te gandi la d.astea de acumwinking Eu am 1.64 cu 51 si 13 ani....nu e cazu sa slabestiwinking