| CristianPreda a întrebat:

Ajutati-ma cum sa trec peste o relatie.Aseara ne-am despartit si nu stiu cum sa trec peste. Dati-mi si mie ceva de facut.Nu vreau sa-mi fac o alta prietena.Dau funda!broken heart

Răspuns Câştigător
| VaniliQa a răspuns:

Maninca multa ciocolata big grin... eu una iubesc ciocolata cu lapte si cu alune mari in ea.)). incearca sa-ti cauti o ocupatie, alearga citeva cercuri imprejurul casei sau antreneaza-te la o sala de sport(ajuta sa te calmezi). traieshte cu gindul ca aceasta relatie a fost doar o incercare pe viitor, de a avea mai muta experienta, de a-ti deschide noi usi... sau poti doar sa vorbesti cu cel mai bun prieten, iti v-a da el mai multe sfaturi,. el te cunoaste cel mai bine, poti avea 100% incredere in el, eu nu te cunosc insa niste sfaturi iti pot da))Funda?)

1 răspuns:
| milget a răspuns:

Buna! Sincer cea mai buna solutie este sa iti gasesti pe altcineva, sa-i oferi atentie si sa te implici emotional ca sa o poti uita pe aceasta! Fa ceva pentru tine,pentru corpul tau sau ceva ce te face sa te simti bine, adica sa simti ca te plac fetele si iti va da o stare de incredere! Joaca fotbal, alearga, fii in forma, iesi cu baietii! Succes!