| fumsipraf a întrebat:

ajutati-ma si pe mine in legatura cu o chestie va rog. vreau sa ma vopsesc bruneta sau roscata dar cred ca bruneta cu nuantator.as dori sa stiu cat timp dureaza si daca arde si deterioreaza parul asa tare ca si vopseaua? daca nu imi place culoarea pot sa dau peste cu o alta culoare? spuneti-mi si ceva firme bune si pretul nuantatorului va rog. merci mult fetelor.app si eu sunt fata nu prea va dati seama dupa nume

6 răspunsuri:
| Andreeaa19 a răspuns:

Buna, cu nuantator m-am vopsit de 3 ori, de 2 roscata si o data un saten deschid. Eu ma faceam cu Trendy Colors, dureaza pana la 8 saptamani. Daca nu iti place,sigur poti da peste cu alta,dar ATENTIE iti recomand sa iti iei un nuantator de o culoare mai inchisa (negru, rosu inchis), daca esti satena, iar daca esti blonda iti poti lua un blond mai deschis sau negru, rosu nu prinde. Costa in jur de 11 lei si nu arde si nici nu deterioreaza deloc.

| fumsipraf explică (pentru Andreeaa19):

Merci mult. Nu stiu cum o sa imi stea bruneta dar vreau sa incerc. apropo sunt satena inchis si am tenul normal adica nici alba ca varul dar nici neagra ca si ciocolata. Deci brunet sa roscat?

| Andreeaa19 a răspuns (pentru fumsipraf):

Brunet cel mai indicat, daca te faci cu rosu o sa iti dea doar o nuanța, nu va acoperi tot parulhappy.Nu-i pentru ce!

| OnuOnulică a răspuns:

Vopseste-te bruneta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu arde.Am incercat o data si mi-a fost de volos.A durat aproape toata vara trecuta.

| Vreauocripta12 a răspuns:

Am fost vopsita de 2 ori cu nuantator roscata si a iesit dupa 2 luni jumate [ spalandu-ma pe cap tot la 3 zile ] dar nu mi se pare sa-mi fie deteriorat si ars parul.happy mi-e la fel