| vanilivanessa a întrebat:

Buna TPU ajutati-ma si pe mine va rog.deci i-am trimis pe facebook friend request la un baiat.el mi-a dat accept si mi-a dat like la poze.ne-am intalnit odata la voley dar nu am vorbit ca amandoi suntem timizi.as dori sa ii scriu ceva pe facebook dar nu stiu xum sa incep.adica mna buna ce. faci dar el nici nu ma cunoaste prea bine.cum sa i zic ceva de gen sa ne cunoastem? Va rog ajutayi-ma!

9 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Poti incepe cu intrebarea "ce faci?". Dupa ce-ti raspunde, ii poti zice usurel... ca vreti sa va cunoasteti, mai ales ca v-ati si vazut odata. O sa mearga totul bine daca ai incredere in tine.

| vanilivanessa explică (pentru Aleqa):

Imi dai te rog un exemplu. adic tu esti eu si eu is tu k e cam banal sa i zic auzi vrei sa ne cunoStem?

| Aleqa a răspuns (pentru vanilivanessa):

Nu asa. Ii spui : Imi esti simpatic si as vrea sa stiu mai multe despre tine. Ai dori si tu?

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Păi, eu dacă aş fi în locul tău aş începe cu "Heii."
După cu Ş"Ce faci?"
Şi după câţi ani ai, bla bla bla. Şi încearca să îi dai de înţeles că îl placi. Băieţii nu se prind foarte repede. big grin
Baftă!

| bassmusic a răspuns:

Salut. Cu asta incepi. Apoi ii spui la l-ai vazut la voile, etc.
Apoi incepe sa vb. de chesti comune( scoala, volei, etc.).De aici totul e simplu. Bafta

| Kazumi a răspuns:

Mi-e imi e foarte ysor sa incep o conversatie nu trebuie sa fi timida.Ii spui buna ce faci? Esti si tu la volei ca te-am vazut? apoi il intrebi cum ii se pare sportul asta si de acolo te descurci.Gaseste lucruri comune.

| David_Pop_Daniel_1996 a răspuns:

Sincer asa sunt si eu timid, dar ca sa spargi gheata timiditati si a emotiilor trebuie sa te concentrzi asupra a ceea ce iti doresti... iar daca si el te place din moment ce o sa vorbesti cu el o sa aveti ce discuta.

| vanilivanessa explică:

Apropo imi place de el dar daca afla si el ca il plac isi bate joc de mine dupa aceea mi s-a mai intamplat. Deci ce sa fac? El nu joaca volei.a venit doar pentru ca l-a cjemat cineva acolo sa se uite.

| TroubleInWonderland a răspuns:

Daca amandoi sunteti timizi atunci e usor. Punete in locul lui..cu ce ar trebui sa te abordeze? puneti intrebarea si o sa vezi ca va fi usorwinking