| CoPcHiLaTooMiCa a întrebat:

ajutati-ma va rog cat mai repede, catelusa mea a intrat in travaliu de aproximativ 10 ore si tot nu poate fata, i-am dat apa si mancare si toate, dar nu poate. Stiu ca nu mai sunt sanse sa traiasca puii, dar cum as pute sa o salvez pe ea? e bine sa zis asa, respira usor, si totusi daca voi chema un veterinar ar putea face ceva? mentionez ca are 2 ani si ceva, este pichinez si cred ca s-a imperecheat cu un caine mai mare de aceea nu poate fata iar pui cred ca sunt vreo 5 fiindca are burta mare, va rog ajutati-ma nu vreau sa moara. Sunt disperata, daca ii dau multa mancare va naste mai usor? sau daca o strang de burta oare ar putea naste? multumes o zi buna...crying
( scuzati categoria, dar e cea mai vizitata)

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Cel mai bine ar fi fost să te duci la un cabinet şi să i se facă cezariană, nu să chemi tu doctorul la tine acasă...
Nu o strânge de burtă, las'o în pace să se liniştească.
Succes!

| Stefii_6358 a răspuns:

Buna.exact aceashi problema a avut sh catelusa mea acum 5 ani.acum are 12 ani sh uite ca a skapat.sh a mea e pechinez sh s-a imperecheat cu un caine de talie mare.CHEAMA UN VETERINAR! II V'A FAKE O INJECTZIE SH V'A SCOATE PUII DIN EA! O VA SALVA! EU zic SA TE GRABESTI DEOARECE DUPA 10 ORE EU CRED K NU MAI ARE PREA MULTE SANSE DAKA NU TE GRABESTI! PUII cred ca au murit de mult sh s'au umflat in ea.sh eu am suferit foarte mult din cauza catelushei mele in acel moment...o am de cand aveam 1 an sh 8 luni :X acum am 14 ani sh ea are 12 :Xhappy deci cheama urgent un veterinar ca altfel o vei pierde! imi pare rau sper ca te'am ajutat

| Stefii_6358 a răspuns:

Nu'i da nimic de mankare pana nu vine veterinarul si nu o prea fortza.nici nu o strange de burta pentru ca s'ar putea sa fie o durere prea mare pentru ea sh sa moara.scz greshelile de ortografie de mai sus dar am vazut intrebarea si nu am mai tinut cont de asa cevalaughing stiu ca e greu cand iubesti un animal sh il vezi ca sufera.sad