Cel mai bine ar fi fost să te duci la un cabinet şi să i se facă cezariană, nu să chemi tu doctorul la tine acasă...
Nu o strânge de burtă, las'o în pace să se liniştească.
Succes!
Buna.exact aceashi problema a avut sh catelusa mea acum 5 ani.acum are 12 ani sh uite ca a skapat.sh a mea e pechinez sh s-a imperecheat cu un caine de talie mare.CHEAMA UN VETERINAR! II V'A FAKE O INJECTZIE SH V'A SCOATE PUII DIN EA! O VA SALVA! EU zic SA TE GRABESTI DEOARECE DUPA 10 ORE EU CRED K NU MAI ARE PREA MULTE SANSE DAKA NU TE GRABESTI! PUII cred ca au murit de mult sh s'au umflat in ea.sh eu am suferit foarte mult din cauza catelushei mele in acel moment...o am de cand aveam 1 an sh 8 luni :X acum am 14 ani sh ea are 12 :X deci cheama urgent un veterinar ca altfel o vei pierde! imi pare rau sper ca te'am ajutat
Nu'i da nimic de mankare pana nu vine veterinarul si nu o prea fortza.nici nu o strange de burta pentru ca s'ar putea sa fie o durere prea mare pentru ea sh sa moara.scz greshelile de ortografie de mai sus dar am vazut intrebarea si nu am mai tinut cont de asa ceva stiu ca e greu cand iubesti un animal sh il vezi ca sufera.
bmerry întreabă: