| lerusha0003 a întrebat:

ajutati-ma va rog frumos, eu traesc cu bunica parintii sunt dusi peste hotare dar mii foarte greu ma cert cu ei in fiecare zi din vinal bunica ea le spune numai micniuci ca ei sa strige la mine dar ea sa fie bucuroasa eu nu mai pot asa m-am saturat nu stiu ce sa mai fac am incercat sa vorbesc cu ei si nu sa primit ei nu ma inteleg dar eu nu pot mai mult asa ma simt rau in fiecare zi ma cert vreau si eu sa es cu prietenii dar nu ma lasa ei vreau ca eu sa stau toata ziua acasa cu ce fata nu as prieteni lor nu le place si imi interzic sa prietenesc cu cineva. dati-mi vo sugestie ca eu nu mai stiu ce sa fac idee nu am, cu tot stresul acesta am inceput sa fumez stiu cai stupid si inca sunt mica dar eu nu mai stiam ce sa fac bunica m-a prins fumind si in fiecare data ma sparie ca o sa le spuna parintilor daca nu le fac pe plac, in fiecare seara fratii lui mam imi spun ca o sami rupa capul ca o sa ma ucida in batae eu nu mai pot sa traesc asa. ajutati-ma cumva va rog ce pot sa fac ca sa nu fie atita cearta nu mai pot sincer, scuzatima de grisele pe care le-am facut in scris de atita stres eu nu mai pot nici scrie

2 răspunsuri:
| bianca_4393 a răspuns:

Arata-le ca suferi.tratarea cu indiferenta doare cel mai tare.fi puternicawinking.

| FaTaCuStIL7410 a răspuns:

In primul rand invata gramatica. Si incearca sa le spui si tu minciuni despre bunica ta cum ca vor sa iti otraveasca parintii sau nu stiu ce sau prinde-o cu ceva rau pe bunica ta si spune-i sa te lase in pace ca de altfel ii dezvalui secretul alta ide nu am