| princess_2636 a întrebat:

Buna TPU ajutati-ma va rog trebuie sa dau jos 4 kg intr-o luna ce puteti sa imi recomendati? funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari seminte,nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare/zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat(este posibil sa nu slabesti chiar intr-o luna cele 4 kg, dar le vei slabi intr-un timp satisfacator)si sanatos.Succes.

6 răspunsuri:
| EuElyEla99 a răspuns:

Dieta balerina si mult mult sport
P.S. daca ti dieta fix asa cu scrie acolo slabesti un kg pe zi
sper ca te-am ajutat

| EuElyEla99 a răspuns:

Exercitii pentru abdomen...hmmm...pai incearca sa fac niste abdomene incepi mai intai cu 10 si dupa aceea maresti numarul in fiecare zi cu cate 10big grin
sper ca te-am ajutat

| cipp94 a răspuns:

Daca manaci de 3 ori pe zi, doar acasa, doar ce trebuie, resul zilei esti activa si nu stai in casa, si dormi cand trebuie si nu te enervezi si te stresezi din cauza celor din jurul tau atunci o sa slabesti 4 kile in 30 de zile. Sunt sigur ca nu o sa reusesti dar incearca totusi tongue

| princess_2636 explică:

Anul trecut toata vara am alergat in fiecare seara jumate de ora si nu am avut nici un efect sadsadsad puteti sa imi recomendati ceva exercitii pentru abdomen?

| princess_2636 explică:

EuElyEla99 dieta balerina nu este sanatoasa asa ca nu as vrea sa o incerc poate ai alta idee?

| blabla88 a răspuns:

Aceiasi problema o am si eu...am scapat de catevakg dar nu's multumita de celulita I don't want to see ma omoaralaughing
deci incearca urmatoarea dieta:
3 zile legume si fructe 3 zile carne 3 zile lactate
si nu manca dupa ora 18.
Si ca sa accelerezi "procesul" de slabire fa putin sport.Macar alearga 15-20 de minute pe zi.