Incearca sa profiti de perioada cand ea e plecata si sa ii atragi lui mai mult atentia, sa vorbesti mai mult cu el. Daca da semne ca te place, marturiseste-i, daca nu, asta e, inseamna ca n-a fost sa fie.
Daca e atras doar de asemenea specimene, lasa-l sa primeasca ce merita! Si data viitoare dreseaza-ti mai intai 'tipul visurilor tale', fa-l sa fie el disperat dupa tine, nu tu dupa el.
:-)))))) ce rea esti! Fata o sa vina, pentru ca e alegerea ei sa vina. Tu nu o poti opri, mai ales ca daca face de 8 ani karate. O solutie ar fi. Mai bine imprieteneste-te cu ea, si asa vei ajunge mai usor la acel tip. Daca vei fi buna la suflet si rabdatoare, sigur va remarca asta. Cum am zis, incearca. Vei avea mai multe de castigat, decat sa te razbuni pe saraca fata. Pune-te un pic numai in locul ei. Bafta si nu fi rea caci sigur nu vei obtine nimic.
Eu fac karate de un an, am centura galbena...as fi ajuns la portocalie, dar am inceput din vacanta, cand nu se dadeau examene.Si mie imi place de un baiat de acol care are centura maro.Suntem de aceesi varsta dar pe echipe diferite.Sensei ne-a separat incepatori si avansati...ma rog, poveste lunga.In fine...
E vara ta, ar trebui sa o iubesti.Nu fii geloasa peea.Nu cred ca daca e ea prezenta, baiatul ala nu o sa te mai bage in seama.