Inuman ce-ai facut tu vrei de fapt sa scapi de bataie, nu sa-l impaci pe fratiorul tau.
iti dai seama...era si el atat de inocent ti-a prezentat prietena lui, iar tu...i-ai infipt cutitul in coasta
Stiu omule, regret enorm si mi-am cerut scuze si de la el dar nuv rea sa ma ierte, dati-mi un sfat ce sa fac...va rog frumos
...du-te la el cu curaj si cere-ti scuze umil, imbratiseaza-l
Vezi ce inseamna sa ai prieteni? te tradeaza!
Bine ca macar ai recunoscut si vezi ce face bautura din om, desi nu e o scuza ca ai fost beat dupa parerea mea.
In primul rand e vina ta. A trebuit sa bei, este? Incearca sa ii explici, daca chiar e prietenul tau o sa te ierte
Uite, eu una nu o să te judec că ai băut și că ai făcut nu știu ce prostii. adică orice om mai greșește, nimeni nu e perfect. Acum problema e că trebuie să faci ceva ca să te scoți din belele Păi uite o opțiune..ai putea într-o zi, să o suni pe iubita prietenului tău și să o întrebi dacă prietenul tău e în toane bune, atunci tu o să încerci să-l suni o să-l chemi la o bere/suc să-i explici care a fost măgăria, și să-i spui ce ți-am zis eu mai sus, că nimeni nu e perfect, că nu a fost cu intenție, bla bla bla, într-un fel o să-i spui care a fost motivul pentru care te-ai făcut mangă și așa poate o să te înțeleagă, s-ar putea la început să nu fiți la fel de apropiați cum erați înainte, însă o să încerci să-i aduci aminte despre relația vostră încă din copilărie și ai să vezi că o să iasă ceva. Succes
Andrei67y5 întreabă: