| Useeeer124124 a întrebat:

AJUTOR! Am luat un 4 la matematica. cryingE o poveste lunga dar nu l-am luat pe merit! Profu' m-a scos pe mine la tabla din cauza unei fete, am incurcat o chestie si mi-a pus 4. ! crying E PRIMUL 4! N-am luat niciodata note mai mici decat 7 [ o singura data am luat 6 ]. Parintii mei s-ar supara FOARTE TARE. Nu sunt prea buna la matematica dar am avut mereu media 8-9. Am mai dat un test si am luat 10. Dar mi-e frica rau de tot sa le spun de 4. crying Mama mi-a zis ca daca iau o nota proasta nu-mi mai cumpara nimic, imi ia laptopul, telefonul TOT. Nu prea ma intereseaza de lucruri, dar o sa se supere foarte foarte rau,. Cum sa-i spun de 4? crying(( Daca ar afla tata ar fi de 10000 x mai rau crying(((((((((
FUNDA! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Addicted2Music a răspuns:

Salut! Imi pare rau de ce ti s-a intamplat sad, dar mai bine le spui tu parintilor tai decat sa afle de altundeva ( profesor, diriginte). Incearca sa o prinzi in toane bune pe mama ta si povesteste-i toata intamplarea ...nu ii spune direct ca ai luat 4. Mai bine ai incepe cu,, Mama trebuie sa iti spun ceva`` si daca iti raspunde nervoasa, mai bine o lasi in pace si ii spui alta data laughing, dar daca nu e nervoasa, ii spui, si o sa te ierte. E mai bine daca ii spui tu. happy

5 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Hai frate ai luat un 4 nu vine sfârșitul lumii pentru asta, explicăi mamei tale ce s-a întâmplat și o să înțeleagăhappy

| CeQe a răspuns:

laughing,stai linistita draguta, in general nu poate sa fie nimic perfect, se mai intampla sa iei si cate o nota mica.Banuiesc ca esti in gimnaziu de te plangi ca ai luat o nota mica, dar o sa vezi ca la liceu un 4 e pe merit laughing. deci, nu te mai plange.

| eu_3200 a răspuns:

Nu-i nimic doar nu esti primul care ia 4. spune-i ca ai gresit si o sa inveti si sa iei multi de 10. doar si ea cand era la scoala a luat se ea un 4.

| Iulian03 a răspuns:

Spunele ca ai luat 4.

| Zabbyel a răspuns:

Urata viata ai sad
doamne fereste-ma...