anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Mi-am pierdut telefonul şi nu ştiu ce să fac. sad Cred că l-am pierdut la şcoala, când am ieşit de la ore. Credeţi că îl mai pot găsi? Vă rog, sunt disperată! sad

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca il vei mai putea recupera, numai asa daca la gasit cineva care te cunoaste

| anonim_4396 explică (pentru mona):

L-am gasit happy

| mona a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cina la gasit a avut noroc, nu mai ai nicio sansa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot să aflu unde este? O aplicaţie sau ceva de genul...mă simt oribil că l-am pierdut sad

| AngelHugz a răspuns:

Poti sa intrebi colegii, sau chiar sa mergi la politie happy sper sa-l gasesti. noroc

| MihaelaMiikii a răspuns:

Pai, nu pe TPU cauti raspunsul happy incearca sa il cauti happy intreaba femeilee de serviciu daca au vazut happy sunt cam mici sansele sa il gasesti! sad Bafta

| anonim_4396 explică (pentru MihaelaMiikii):

Mulţumesc. Sper să îl mai găsesc mâine la şcoală...

| MihaelaMiikii a răspuns (pentru anonim_4396):

Maine straight face poti merge azi o fuga sa te uiti happy maine e cam tarziu happy

Ştiu sad...

Cred că am să merg astăzi să mă uit.

Ce telefon era?happy

Samsung Galaxy Mini 2.

Si eu am tot Samsung galaxy mini 2, ma uit imediat sa vad daca are ceva, un sistem sa il poti gasi sau ceva de genul :d Parintii tai ce au spus?

Pastreaza-ti calmul :) poate il poti gasi, cauta in banca si aminteste-ti pe unde ai mers :) sau poate il-ai dat vreunui coleg si l-ai uitat la el :) si intreaba femeile de serviciu :) si uite si un articol: http://www.economica.net/......35697.html Baftaa!

Îţi mulţumesc mult! happy :* Am mers la şcoală şi l-am găsit happy Mersi pentru răspunsuri big grin

| MihaelaMiikii a răspuns:

Felicitarii! Unde l-ai gasit? happy