Daca nu crezi in prostiile astea de unde stii ce ai de facut? Lumanari sau coliva? Ai mai postat cu ceva timp in urma asa ceva? Ca imi pare cunoscut textul.
Stai linistita. Pura coincidenta. Nu se va intampla nimic. Chiar daca, poate, pe la tara se spune nu stiu ce, chestiile astea nu sunt adevarate. Ai vazut o bufnita. Care e problema?
Mi s-a intamplat si mie odata, demult tare...o cucuvea la geam, atunci cand am spus colegelor de servici au ras si au spus ca-s brasoave, dar 1 luna mai tarziu, fratele meu a murit intr-un accident.
Aparent, cucuveaua anunta decesul cuiva din familia ta.
Sper din toata inima, sa nu fie nimic adevarat!
Se spune ca atunci cand cucuveaua canta, moare cineva la 3 casa de unde a cantat, eu asa stiu 'legenda', dar nu e adevarat nimic. E doar o simpla coincidenta. Eu unul nu cred in asa ceva. Te si speri cand o vezi, mai ales pe timp de noapte, e urata tare ). Sa fim seriosi, nu poate o prapadita de pasare sa-ti cante tie sau cuiva decesul, aia doar canta, poti sa mori si daca nu-ti canta cucuveaua.
Eu sunt pe moarte si nu vine nici o cucuvea desi mie chiar imi plac. Ar trebui sa fie o echipa intrega la geam la mine seara de seara.