La cat de mult ai scris., nu cred ca mai estie sloc si de raspunsuri! in finne! pai incearacasa discuti cu ea! adica na! sa vezi ce i s-a intamplat. poate anturajul ei e de vina! nu ai de unde sa stii.sh eu am o colega care s-a schimbat de anul trecut acum fumeaza este „emo care asculta manele" ma rog! incearca sa vezi ce sa intampl.at cu pr tha! iar daca vezi ca nu are rost...mai bine las-o in pace! o sa isi revina ea! intre timp baga-te cu baiatul ala[daca vrei sa o faci geloasa asa cum si ea te-a facut pe tine sa te simti cum te simti]. poate nu intelegi! eu iti zic asa!
daca vezi ca acea fata nu merita sa iti fie BF[best frend]atunci incheie orice ai avea cu ea! si daca tot inchei cu pr asta a voatra, incearca sa ii faci in ciuda! sa isi dea seama singura de ce nu mai esti BF ei![baga-te cu baiatul ala sca sa o faci geloasa si ca sa isi dea seama]fa-o sa fiarba in suc propriu daca vrei! incearca sa vb cu ea, iar daca ea nu iti prea vb sau iti vb flegmatic, atunci nu mai are rost sa te umilesti in fata ei! fa-o geloasa daca nu mai esti pr cu ea
funda?
In legatura cu testul nu e vina mirunei si madalinei ca nu lea pus nota in catalog.Si recunoaste ca nici tu nu ai fi vrut sa iti puna nota in catalog daca ai luat sase.Si iti poti intreba profesorul sau profesoara de ce lor ne le-a trecut nota in catalog.Si nu mai face intrebarile atat de lungi pentru ca nimeni nu o sa iti raspunda la ele pentru ca nu le place sa citeasca asa mult. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ma du-te tare!
esti proasta?
cum intrebarea asta sa se incadreze la adolescenti?
la copii )
Ioana fata ratata fara nici un viitor :*!
Desteptii cedeaza! Du'te la ea si clarificati tot o data pentru totdeauna.
Cat despre celelalte doua, profesorul a vazut ca sunt cuminti, nu deranjeaza ora, nu comenteaza, ca sunt active in clasa si de aia nu le-a trecut notele si bine a facut. Mi se pare normal ca cei ce merita sa fie rasplatiti.Sa nu te superi pe mine, dar asta este.
Denisa n`ai ce s faci? decat sa injuri lumea pe TPU ce crezi ca ma impresionezi ca ma fci proasta draga mea cred ca tu esti proasta aici ca injuri lumea fara motiv nici macar nu ma cunosti sa comentezi la mine ai grija fata mea cu mintea ia ca nu functioneaza deloc
Se vede denisa ca tare proasta mai esti!
hai jet ratato nu mai comenta ca poate ramai fara cont tupeisto
(scuzati limbajul)
dar unii oameni precum denisa comenteaza aiurea
Da stiu cum este, dar du-te la ea si spune-i (discuta cu ea ). Explicai ca si ea te critica, dar tu o consideri gluma si ca si ea ar trebui sa faca la fel! Daca nu merge asa si ii arde de "domnisoara perfecta", roaga pe cineva pe care il asculta mai mult sa vorbeasca cu ea! Si toate pe care le crezi tu incorecte lasa-le deoparte, ca probabil si ele cred ca se intampla multe chestii incorecte in viata ta!
Bine acum recunosc ca eu nu am de unde sa stiu cine are dreptate, deci daca nu merge ce-ti spun fa si tu ceva sa vada si aia cum te-ai simtit, probabil o sa se ajunga la o alta cearta, dar de data asta iti va fi mai usor pentru ca ii poti explica de ce ai facut asta , succes!
Penaaaa1 întreabă: