Buna!
E posibil. Mai este si problema ca probabil nu te cunoaste. Ar trebuii sa discuti, sa te imprietenesti cu el inainte de a-i cere sa aveti o relatie. In loc sa tot alerge sa va cupleze, mai bine v-ar duce unu la altu si v-ar ajuta sa va imprieteniti. Normal ca daca nu te cunoaste nu vrea sa fie cu tine [o stiu din propria experienta].
E posibil sa te creada imatura pentru el, dar tu trebuie sa-i dovedesti ca nu esti deloc asa!
O zi buna si succes!
Buna! Am aflat acum ca colegu' meu a vorbit cu el si l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine. iar el a zis ca se mai gandeste pentru ca sunt prea mica Oare Problema aceasta sa fi fost pentru care se comporta asA?
Eu zic ca este o scuza faza cu "e prea mica" dar tu, atunci cand te-ai uitata in ochii lui pentru prima data ce ai vazut? de obicei vezi daca te place...depinde in ce mod te priveste :ex.rece, caldutz cu dragoste sau simpatie>>parerea mea este ca baitu' sa simtit oarecum penibil>>j faza cu e prea mik a fost o scuza parerea mea. sper ca ti-am fost de ajutor.
Mie mi-a placut de un baiat ma ignora toatal si cand ma vede se intoarce inapoi sau se uita in sus nu vrea sa vorbeasca cu mine dar o prietena de-a mea e in clasa cu el l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine iar el nu a zis nimic si a ras a doau zi l-am vazut in pauza si a dat peste mine adica ne-am cicnit eram cu niste colege si virbeam si nu la`m obervat si a cazut peste mine si mi-a zis ca sunt impiedecat ca toate ca el sa impiedecat eu ce ar trebui sa fac
In primul rand nu-ti mai pierde timpul cu o persoana asa de rautacioasa si daca te atasezi prea mult de el o sa suferi rau din dragoste! crede-ma am patit-o pe pielea mea
Doar baiatul ala e in scoala aia? Esti inca mica, ai timp de baieti... deschide bine ochii! Cauta sa fii cu baiatul ala care se inroseste cand te vede, nu ala care nu da doi bani pe tine!
Sa nu te lasi asa cu una cu doua sa faci rost de nr lui de tel sau de adfdreasa de email si in vacaaaaaaaaanta s avb cu el
Aratai cat de cool, draguta si amuzanta.Aratai personalitatea ta si daca el tot asa de indiferent ramane inseamna ca nu te merita... si mie imi place de un baiat dar eu vb cu el am fost la el acas la surorile lui si etc dar nu si-a dat seama ca-l plac dar eu il beskkk mult!