Deci pentru inaltimea ta si kg tare esti foarte bine si nu stiu de ce vrei sa slabesti.Dar daca tot vrei asa de mult nu mai manca dulciuri, chipsuri si alte chestii de genu asta si de baut fara cafele/energizante/coca cola etc..Si in plus trebuie sa alergi foarte mult minim 30 de min. dimineata, 30de min. dupa-amiaza, 30 de min. seara cel putin si incearca exercitii cunoscute flotarile, tractiunile, abdomenele, geno-flexiunile minim 25 de fiecare si toate au 4 serii deci in total 100 de fiecare
Poti sa faci sport. Si daca spui ca nici de sport nu ai de sport... nu ai cum sa mai slabesti.
Uite ce fac eu : mananca multe fructe si redu consumul de dulciuri. (poti manca dar nu mult) Nu bea sucuri (pepsi, cola, sprite) doar apa sau sucuri naturale (poti sa iti faci) Cand ai timp liber fa niste flotari sau abdomene chiar daca esti fata. Succes!
Ce legatura are invatatul cu slabitul? e ca si cum ai spune ca nu ai timp sa mananci fiindca ai teme de facut. Doamne, ce logica au unii.
Esti foarte bine pentru inaltimea ta...eu am aproape 16 ani si aceeasi inaltime inaltime ca tine si 44 kg si as putea fi anemica din cauza ca sunt prea slaba, asta mi-a zis doctorita si m-a trimis la analize. Sfatul meu e sa nu slabesti, nu vrei sa fi anemica, crede-ma.
Fa-i cat mai multa miscare, asa o sa arzi caloriile.
Bea suc de lamaie, ajuta la aciditatea gastrica si imbunatateste procesul de digestie al alimentelor.
Bafta!