| EllaNvm2 a întrebat:

Buna TPU.Am 11 ani si ..sunt urata..Colegele imi zic ca sunt frumoasa, dar azi, un baiat a zis "Vai ce față ai". Nici eu nu cred a sunt asa de urata.Am niste bubuțe mici pe frunte. Port ochelari si am fața mai ovală.Eu nu stiu ce sa mai zic despre mine.Nici nu stiu ce sa fac.De machiat nu ma machiez, ca sunt mica.Cu ce haine ar trebui sa ma imbrac ca sa fiu mai la moda? Ma simt jenata de vorbele acelui baiat.Si mi-a mai zis un baiat ca sunt urata.Ce sa fac? O sa fiu mai frumoasa in viitor? Multumesc pentru raspunsuri.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

,,Ella-pisicuta'' un profesor ne zicea,, Nu exista femei urate, exista femei care nu se ingrijesc''
E IMPORTANT sa ai mereu haine curate si ingrijite.NU la moda.Hainute in care trebuie sa te simti bine. Fustite,bluze,rochite, pantaloni.Fa combinatii de culori, vezi in ce iti sta mai bine. Eventual cere sfatul mamei tale.
Ai grija ca parul tau sa fie ingrijit, spalat.Iti vei curata /taia unghiile
Cum bine ai spus, nu se pune problema machiajului la varsta ta, e bine sa amani cat mau tarziu posibil In tot cazul o fata NU se remarca prin machiaj.
Bineinteles ca vei fi mai frumoasa; oricand nu numai in viitor.
Acel baiat a vrut sa te tachineze.

| Ara997 a răspuns:

Sti vb aia : un prost arunca o piatra si 3 deshtepti se chinuie s-o scoata.
am urmarit multe tinere din copilarie pana la maturitate. cele frumushele de mici raman frumushele si cand sunt mari.
cele mai uratzele de mici se fac printese incepand cu 16.17 ani.
exact ca la puii de lebada. e o realitate. deodata nu le mai cunosti.
se pare ca frumusetzea adevarata trece printr-o faza de pregatire-transformare si in final ramai ca la dentist.
am vazut fete la pubertate cu o claie de par zburlit, o tufa de sprancene si un nas pistruiat pe la 12.13 ani, si la 17 intorceai capu dupa ele si faceai si o cruce. : de nerecunoscut.
eu zic sa astepti vreo 4.5 ani si mai vorbim.
da sa stii ca o fata trebuie sa fie si desteapta nu numai frumoasa. nu te omori ca haine si machiaj, la 17 ani ai sa arunci o rochie pe tine si n-o sa-ti vina sa crezi ochilor ce ai sa vezi in oglinda!

| christall a răspuns:

Frumusetea vine din interior. Baietii care ti-au spus nu cred ca vorbeau serios, nu ai de ce sa-ti faci probleme. De obicei, cand baietii considera o fata urata nu se duc la ea si ii zic: ce fata ai! Cred ca se referea la expresia fetei si nu la frumusetea fetei. poate pusesei tu o fata mai comica.

| JustAskingBruh a răspuns:

O sa arati mai bine cand cresti, doar sa nu te ingresi

| tinatinaro a răspuns:

Știu cum te simți și prin ce treci.
Și nu, nu ești urâtă, fiecare este diferit și frumos în felul lui. Pe parcursul anilor, mai ales la vârsta asta, te vei schimba foarte mult. Enorm de mult, fără să îți dai seama. De la fizic, înălțime, greutate, la atitudine. Cum se zice, „glo-up". Odată cu trecerea anilor vei fi mai încrezătoare în tine și te vei simți mai bine. Poate că la 11 ani te cam vaiți că nu îți place nu știu ce la tine sau cum ieși în poze, dar vei realiza că odată cu vârsta te vei iubi și respecta din ce în ce mai mult.
La vârsta asta, băieții sunt foarte imaturi și răutăcioși, și spun mereu niște lucruri pe care nici măcar nu le gândesc. Pur și simplu vor să fie băgați în seamă, ba chiar ei vor să reliefeze opusul a ceea ce zic. Nu lua în nume de rău comentariile rele și amintește-ți că ești frumoasă! ♥