anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani, de ce copii de varsta mea fumeaza? ce se intampla cu copilaria? ce se intampla cu toate astea?

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

De ce? de smecheri (in cele mai multe cazuri). Faptul ca fumezi nu te face mai scmecher cu nimic, e ca si cum te-ai scobi in nas.
Copilarie? Mai stiu generatia asta de asa ceva? ceva gen ''copilarie? nu am auzit de smartphone-ul ala''
Fiecare este cum vrea, nu-i lasa sa te corupa fii doar asa cum vrei tu.
Am 16 ani si nu am fumat in viata mea, si nu am fost tentata nici macar o secunda pana anul acesta, chiar nu stiu de ce mi-am dorit un inut sa incerc si eu...Cel putin m-am tinut tare si nu am facut-o.Incerca si tu.

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Din prostie, d-aia!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
pentru ca ei se cred superiori dar nu trebuie sa te apuci de fumat niciodata pentru ca, in primul rand este un pacat inaintea lui Dumnezeu iar in al doilea rand, dauneaza foarte grav sanatatii.
O zi buna.

| TanteMarianne a răspuns:

Eu am 13 si,nu fumez. sa, nu fumezi ca mori mai repede si te droghezi. poate cei din clasa ta vot, sa, se, sinucida fara sa-i doara.

| lalamica a răspuns:

In ziua de azi copilaria(in cele mai multe dintre cazuri) inseamna sa ai cel mai tare telefo sa fumezi, droghezi si sa ai relatii sexuale cu cat mai multi/ multe! Te sfatuiesc sa iti alegi bine persoanele cu care stai si daca vezi ca nu te incadrezi intr-un grup poti sa te retragi subtil din el inainte de a fi prea tarziu! si eu am fost ca tine si am facut parte din tot soiul de grupuri dar cand vedeam ca in grupul respectiv sunt "oameni" care nu vor ceva bun de la viata ci doar vicii am preferat sa ma retrag aruncand mereu vina pe invatat si "pedepsele" parintilor si am ajuns la 21 de ani fara sa fumez droghez sau sa stau la pot si inca supravietuiesc nu am murit! Asa ca te sfatuiesc sa cauti si sa alegi ceea ce crezi tu ca e mai bun pentru tine prieteni de acuma nu vor mai fi aceeasi peste 10 ani nici macar peste 5