| milush a întrebat:

Buna TPU.
Am 12 ani(neinplinitzii adica mai e putin) si am iubit.
Da, cam asta e problema,
Eu nuvreau sa afle parintzi dar aproape stiu toti prieteni mei si cred ca o sa-i spuna
ke sa fac?
Baiatul e frumos raw si nu m-as desparti de el dar pentru asat
Ms de ajutor
byez!^_^

Răspuns Câştigător
| AllesSy a răspuns:

Fata vreau sa-ti spun ca ai uitat de fundawinking si, prieteni tai nu vor spune ca tu ai un prieten (Iubit insemna ca faci niste chesti cu el, si la varsta ta nu cred ca faci)In primul rand nu ar avea de ce numai daca prieteni dai sunt intrbati de catre parintzi tai, si in al doilea rand ai grija ca tu si prietenul tau sa nu treceti tinanduva de mana prin fata blocului tau deoarece va vor vedea vecini si le vor spune parintzilor tai sau daca esti in relatii bune cu mama ta ii poti spune dar sa nu afle si tatal tau ca va face niste spume (eu iti spcriu din propria mea exp. deci tine minte)si daca parintii tai nu stiu si nu vrei sa le spui tine strict secret asta, cred ca in orice caz vor afla, daca vb cu el la tel cand sunt parintii tai acasa siguri vor afla, si eu am avut in prieten si parintzi mei naau aflat, Asadar mult succeswinking si nu uita de funda

4 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Pai ai cam doua variante:
1. Sa speri ca niciun apropiat nu va spune nimic parintilor si sa risti in continuare fara sa le spui.
2. Sa le spui tu prima. Iti spun din propie experinta ca e mai bine sa afle de le tine, decat sa afle de la altcinva. Poti sa ii spui mamei intr.o seara in care e mai bine. dispusa. Bafta!kiss

| Maria002 a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa l spui parintilor si sa ii rogi sa te mai lase sa fi cu el, eventual sa-l aduci acasa sa zici ca e de treaba si daca sunt intelegori te vor lasa
Bafta!

| kkkmakafull a răspuns:

E simplu. spune-le parintilor tai.intro zi cand sunt bine dispusi ca ai un prieten si ca vrea sa se prezinte oficial in fata lor si daca sunt intelegatori o sa acepte relatia P.S sa nu spui niciodata de el in prezenta parintilor ca e iubitul tau o sa creada numai prostii.:*

| carmenmaria a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa le spui! s-ar putea chiar sa-l placa.Te-ai gandit la asta? Altfel s-ar putea supara si ti-ar interzice sa-l mai vezi... Spune-i prieten ca iubit e prea mult pentru urechile parintilor