Alergare! Eventua inscriete la atletism! pe langa un corp sanatos iti ofera si sanatate. Asta iti va lua doar 2 ore de 3 ori pe saptamana. In zona coapselor datorita faptului ca acolo se depun grasimile la tine de la stat.
Nimeni nu cred că o să-ți recomande pastile de slăbit! E vară, poți profita din plin de fructe, de legume, nu zic să renunți la celelalte, fiindcă corpul are nevoie de mâncare diversificată, dar mănâncă cu măsură, îți înjumătățești porția de mâncare, ce-o consumai până acum. Renunță la pâine, treptat.
Și da, slăbești, îți trebuie un pic de voință!
Contează mult să ai în jur, oameni care te susțin și care te încurajează!
Cine ar fi atat de prost sa-ti recomande pastile la varsta ta?
Gasisem la un moment dat o dieta interesanta care pe sora mea a mers, dara pana la urma s-a lasat de ea.
Deci sa nu mananci fructe, dulciuri ai voie, dar fara zahar sau cu inlocuitor. Mananci gratar, peste, dar fara friptura de porc/pui etc.
Paste in nici un caz. Fara lapte, oua, fast-food. Sana, in fiecare dimineata, cu tarate. Dar ai grija sa fie 0, 1% grasime.
Atat imi amintesc din ea.
Mergi cu rolele/bicicleta, alearga, fa genoflexiuni chestii d-astea. Nu stiu de ce nu te-ai gandit la asta.
Nu mai manca foarte mult, incearca fructe.E vara, du-te si alearga, mergi la sala. Nu sta in casa si manca, o sa te faci O B E Z A!
Poti manca orice cu masura si este si sanatos... Pastilele nu sunt raspunsul. poti face si sport zilnic. sper sa te ajute
anonim_4396 întreabă:
Marius339 întreabă: