| CorinaLili99 a întrebat:

Am 12 ani si nu am deloc sani. La 10 ani mi-au aparut doua chestii tari ca niste nasturei sub fiecare san. acum un an si jumatate au crescut putin, dar au dat inapoi si nu s-a mai intamplat nimic de atunci. Acum este foarte putin ridicat doar sanul drept. La scoala toate fetele au, iar doua aproape ca poarta sutien. Eu fac inot de performanta, dar si acolo toate au cu exceptia uneia de o seama cu mine, chiar si doua fete mai mici cu un an si una cu 2 ani au sanii mai mari decat mine. Ce sa fac? Am eu ceva sau ma dezvolt mai greu? Am vorbit cu mama mea, iar ea a zis ca celalalte sunt prea dezvoltate si "ei". Mie nu mi-se pare ca e normal sa fie asa indiferenta cu mine legat de dezvoltarea mea. Este normal sau am eu ceva? Ce as putea sa fac ca sa-mi cresca? Cateva colege rad de mine. Cu cine as putea vorbi? Unde sa ma duc?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Armatistul82 a răspuns:

Sanii nu aduc fericirea

| amaliaamely a răspuns:

Buna! deci nu cred ca iti potii face sa creasca sani mai repede>>>Si afza cu colegii alea care rad de tine pentru mien is niste curve>>>scuze de experesiehappyhappyhappy:d:d nu iti afce griji os aiti creasca saniihappyhappyhappy

| mizantropuldinmine a răspuns:

Eu zic sa astepti, fiecare se dezvolta in felul sau! sa stii ca unele fete (in ziua de azi cam multe din pacate) sunt mai dezvoltate si ajung mai repede la pubertate datorita mancarii fast-food si asta nu e bine!