| Jaquelineeremia a întrebat:

Am 12 ani si știu ca la vârsta asta copilaria trebuie trăită dar sa va explic:
Exista un băiat italian pe care il voi chema x. Acum vreo luna x a început sa se bage in seama cu mine. In fiecare pauza venea lângă mine (eu stand singura pentru ca sunt o fire mai timida) si ma facea sa rad. Toți din scoala cand ne văd împreuna ne spun "X liebt dich" ce înseamnă "x te iubește" in Germana de parca nu ar fi evident ca ma place. X este băiatul despre care am vorbit intr-o alta întrebare. Mi-a dat numarul lui si mi l-a întrebat pe al meu dar noroc ca aveam telefonul închis si i-am zis ca nu merge. M-a întrebat unde stau si eu i-am spun ca stau in Wernau dar nu era așa (Wernau este alt sat din Germania si copii vin cu autobuzele/trenurile la școlile din alte sate). Recent ma certasem cu fosta mea cea mai buna prietena pentru ca am vorbit cu o fata cu care ea nu era prietena si mi-a zis ca eu nu pot vorbi cu fata aia, normal ca i-am spus ca vorbesc cu cine vreau eu, doar nu era sa ii cer scuze. Pana la urma m-am împrietenit cu fata aia. La mine in sat este un teren de fotbal, am mers acolo cu o prietena si l-am văzut pe BFF-ul lui X. I-am spus sa ii explice lui X ca nu îmi place de el. A acceptat si următoarea zi la scoala X tot se bagă in seama cu mine. Înainte mi se părea enervant dar acum mi se pare simpatic. Ieri mergeam cu fata aia cu care m-am împrietenit din cauza fostei BFF-ii si l-am văzut pe X stand pe o banca si jucându-se pe telefon. Prietena mea trebuia sa plece cu autobuzul si X m-a întrebat de ce nu merg cu prietena mea. Pana la urma i-am spus ca nu stau in Wernau. A început sa mi se para simpatic X dar ca prieten. De fiecare data cand vorbim vin prostii aia si spun ca suntem împreuna ( aia chiar doresc sa facă cunoștința cu asfaltul -.- )
Nu sunt sigura ce simt pentru el. E amuzant si carismatic dar am mai avut un prieten cu care am fost împreuna 2 luni si dupa a început sa ma întrebe dacă am fumat vreodată sau dacă am făcut vreodată s. I-am spus ca este nebun. Pentru ca l-am făcut nebun s-a despărțit de mine, eu eram cea care trebuia sa ma de el, puteam sa ii arat mesajele lu' ma-sa dar el le-a șters. Am plâns vreo 2 saptamâni. Ma simțeam iubita si in siguranța cu el dar a trebuit sa se comporte ca un bou ce e si sa ma întrebe aia. Nu vreau sa mie se întâmple la fel cu X+ X este cu 2 ani mai mare.

Răspuns Câştigător
| TanteMarianne a răspuns:

Ok si ce vrei sa facem noi in privinta asta? sa te sfatuim? bine ma...
vorbind serios daca acest X este cu 2ani mai mare decat tine nu e o diferenta enorma si nu inseamna ca va fi bou ca fostul tau. Apoi faptul ca fostul te-a intrebat daca ai fumat sau ai facut sex nu inseamna imediat ca vrea sa faa sex cu tine sau sa va drogati.
Doar te-a intrebat ca fapt divers. adevarat existau sanse sa vrea s-o faca cu tine, dar la 14ani nici el nu stia ce vrea.
Eu zic sa stai linistita cu actualul X, fiti impreuna. Daca vrea sa faceti sex, atunci il refuzi.

| Jaquelineeremia explică (pentru TanteMarianne):

Fostul era cam pervers si i-a zis lu' ma-sa ca l-am jignit, de la ma-sa s-a ajuns la diriginta si de la diriginta s-a ajuns la maică-mea.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Explicatia am inteles-o cam greu. Dar ce trebuie sa facem noi acum? Vrei sa mergem in petit pentru tine?

| Jaquelineeremia explică (pentru darrio2007):

Bai darrio, m-am uitat la multe raspunsuri de-aletale si majoritatea sunt caterinca. Nu mai bine stai tu frumos in banca ta? Din 5 raspunsuri 4 sunt la misto pentru tine.

| darrio2007 a răspuns (pentru Jaquelineeremia):

Asa! Si care-i problema ta? La intrebari idioate cum ai vrea sa raspund?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti mult prea mica.

| Amalia12345678 a răspuns:

Fetito tie la 12 ani nici nu ti-au cazut dintii de lapte, ce relatii visezi tu?
Hai mergi la teme si termina cu intrebari penibile ca asta.