Buna,sa strangi bani depinde de tine, indiferent daca este vorba despre o suma mare sau o suma mica.Esti la varsta la care te tenteaza tot felul de lucruri si vrei sa le cumperi, insa din moment ce te-ai hotarat si deja ai inceput sa strangi bani, trebuie sa te abtii.In primul rand,atunci cand primesti bani de la parinti sa iti cumperi mancare pentru scoala,daca mergi la magazin si nu gasesti ceea ce iti place,decat sa iti cumperi ceva ce vei manca cu de-a sila,sau tot felul de prostii,gen acadele,bomboane etc,mai bine strangi banii pentru mancare,ca sa faci ceva util cu ei,atunci cand vei reusti sa faci suma pe care ti-o doresti. Oricum,ai alocatia,vei mai face rost de bani de la rude,de la bunici, cam asa poti sa economisesti bani la varsta ta. Daca erai mai mare, sigur erau si alte modalitati, oricum, si eu procedez la fel ca tine. Toti banii pe care i-am strans i-am avut din alocatie, banii de buzunar si ce imi mai dadeau bunicii.Bafta!
Am nevoie sa strang bani intocmai pentru ca sa imi cumpar ceva. dar multumesc ai funda
Si sunt sigura ca ii vei strange pentru ca pari foarte hotarata. Multumesc si eu
Pai cand mergi la scoala i ati un pachetel la tine si banii pe care ti dau parintii lasa-i acasa sa nu te tenteze sa ii dai pe alte prostii sau daca stii ca nu poti tine de bani dai unei persoane de incredere sa ti tina si mai pui deoparte si din banii pe care ti dau cand iesi afara daca ai bunici darnici du-te si pe la ei
Chiar o sa fac asa.Il rog pe fratimiu sa ma departeze de bani de pachet care ii strang si eu stiind ca el e de 2 ori cat mine nu am nici o sansa sa ii iau =]]
Daa iarba albastra daca vrei!
Păi, eu strângeam mărunţeii rămaşi de la pachet, ceream bani de îngheţată si nu îi cheltuiam, păstram restul când mă trimiteau ai mei la magazin şi nu mi-i cereau, etc. Sper că te-am ajutat, că si eu am 12 ani.
livia_8891 întreabă: