| pinkdark a întrebat:

am 13 ani
deci...hahahahahahahaa nu stiu ce sa ii cer lui mos craciun rolling on the floor)
laptop am, calculator am, telefon touch am...banii nu vreau sa ii cer pentru ca alta este cand e un cadou sub brad :X:X:X:X ajutooooor rolling on the floor)
funda la cel mai misto cadou

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| NewSummer2013 a răspuns:

Si eu la 13 ani aveam de toate happy

Si totusi de craciun mi-am dorit hainelove struck

(niciodata nu strica o bluza noua in garderoba sau o pereche de cizme in plus)

si pe langa asta, la parinti. le-am cerut bijuterii (bine, acum in functie de salariul fiecaruia laughing )

Lui mama i-am cerut un inel (de argint)
Lui tata i-am cerut o bratara (de argint cu pietre semipretioase de acelasi fel ca si inelul love struck ca sa se asorteze, bineinteles)
Iar lui bunii i-am cerut o perecehe de cerecei happy

Si iata asa mi-am facut un set complet happy
Iar de revelion poate mai cer un lantisor...mnah mai vad eu...

Deci ce e de retinut: ori cate chestii ai avea : laptop, tell, bani, etc INTODEAUNA e loc de O HAINA NOUA, UN ACCESORIU NOU, etc...

Succes!winking

O da! Si...CRACIUN FERICIIIT!

| CybeRAthlete a răspuns:

Ideea era sa te dai mare? laughing

eu la 13 ani, imi spargeam arcada afara la sanius, nu stateam sa ma benoclez pe touch'uri si nebunii din astea... va irositi copilaria degeaba... v'as putea povesti zile intregi intamplari din copilarie. pe cand generatia asta la 5-10 ani dupa generatia mea, nu veti sti sa povestiti decat cum se fac level'uri la wow, metin si nu 1 ci 2 chiar (wow-stoned) si tot asa.
duceti'va afara si juliti'va pe picioare si maini!
@ GanduriNegre : adevarate iti sunt vorbele. Tot respectul.
bafta

| ChristineW a răspuns:

Pai eu am cerut o camera video. Dar poti sa ceri placa sau ondulator, haine, card de credit ( bani care se pun sub pom rolling on the floor) )

| selena_5281 a răspuns:

Eu la 13 ani vroiam jukrii.nu stiam de laptop sau touchtongue

| Kalle a răspuns:

Si eu is cam asa rolling on the floor eu ii cer la mosu in iPad :->

| Yunia_3857 a răspuns:

Ai un aparat de fotografiat? Eu asta vreau deoarece am aceleasi lucruri ca tine laughing Sau sunt acele tablete cum are si Boc =) Sau daca vezi vreo haina care iti place sau o poseta happy