Vorbeste cu mama ta si ea va sti cu siguranta cum sa te ajute, ce sfat sa-ti dea.
Sa astepti...corpul tau e inca in crestere. Nu te mai lua dupa alta fete, fiecare are propriul ritm de dezvoltare.
Ai doar 13-14 ani! E foarte bine ca esti mai slaba. Asta inseamna ca o sa arati bine si la 30-40 de ani, cand colegele tale or sa fie cat casa. Daca o sa mai si nasti, o sa te ingrasi oricum.
La 13 ani iti arde de asa ceva? Doamne ce a ajuns lumea! Daca vrei un fund bombat mergi la sala dar peste cativa ani nu acum pentru ca esti prea mica!
Mai ai de asteptat. esti inca mica pentru a te gandii la asa ceva. Sunt multe fete cu aceeasi 'problema' dar nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca totul va deveni la normal o data cu cresterea ta.
Prefer sa ma dau cu cpu d pereti o.o
De vina sunt hormonii de crestere. Dar mai bine consulti un medic. O sa-ti recomande niste suplimente alimentare. Pe de alta parte, ai de abia 14 ani. E in functie de organism. Eu imi aduc aminte ca am fost ''mic'' pana la 16 ani. Si deodata m-am inaltat la 1.80 cm in doar 3 luni. Asa ca... don't worry.
Nimic.la 15 -16 ani du-te pe la sala daca e nevoie lasale pe colegele tale poate ele fac sala o sa vada ele peste cativa ani si nu i baga in seama daca zic cev
anonim_4396 întreabă: