Asa imi face si mie mama mea cu uniforma, dar nu cred ca e asa exigenta ca mama ta. Incearca sa-i explici ca toti copii din clasa de la tine vin fara uniforma, iar tu esti singura si cam te faci de ras. Insa cu, cumparaturile, spune-i ca acum ai devenit un pic mai mare si meriti sa porti ceea ce vrei, dar nu in stil obscen. Comunicarea e cea mai importanta, asa a devenit mama cea mai buna prietena a mea. Bafta multa!
Faza e că mama vede tot ce îmi place "indecent". Adică nu-mi dă voie să port fostă la școală că se uită băieții sub fustă ))))
Daca as fi in locul tau, eu i-as spune mamei ceea ce ma deranjeaza! Si mie mi se mai intampla...dar cand ii spun...parca e mult mai bine! sper ca te-am ajutat!
Spune-i mamei tale ca tu trebuie sa iti cumperi haine si pentru restul zilelor cand nu esti la scoala(vacanta, weekend-uri)si cai la scoala esti singurul copil care mai poarta sacou, singura fata, spune-i si tu chestii de genul:mama toate fetele rad de mine ca vin in fiecare zii cu sacou.sunt singura care poarta uniforma.ma simt aiurea pentru ca ceilalti rad de mine.si cred ca o sa mearga.
Andrei67y5 întreabă: