| OLumeDeVise a întrebat:

Am 13 ani și sunt în clasa a opta. Mama mă obligă să port uniforma (sacou vișiniu și camașă [cămașa nu face parte din uniforma, mama mă pune să o port]). Suntem 28 în clasă și în unele zile sunt singura care poartă sacou … E urât straight face. Cum aș putea să o conving să mă lase să port și altceva? Și cum să o conving ca atunci când plecăm la cumpărături să mă lase să îmi iau ce vreau? Mereu îmi ia doar hainele care îi plac ei și ce îmi place mie aproape niciodată. Cel mai bun răspuns primește fundă. ^_^

Răspuns Câştigător
| Pisicutaaaa a răspuns:

Asa imi face si mie mama mea cu uniforma, dar nu cred ca e asa exigenta ca mama ta. Incearca sa-i explici ca toti copii din clasa de la tine vin fara uniforma, iar tu esti singura si cam te faci de ras. Insa cu, cumparaturile, spune-i ca acum ai devenit un pic mai mare si meriti sa porti ceea ce vrei, dar nu in stil obscen. Comunicarea e cea mai importanta, asa a devenit mama cea mai buna prietena a mea. Bafta multa!

| OLumeDeVise explică (pentru Pisicutaaaa):

Faza e că mama vede tot ce îmi place "indecent". Adică nu-mi dă voie să port fostă la școală că se uită băieții sub fustă rolling on the floor))))

3 răspunsuri:
| KidNeboon a răspuns:

Daca as fi in locul tau, eu i-as spune mamei ceea ce ma deranjeaza! Si mie mi se mai intamplastraight face...dar cand ii spun...parca e mult mai binewinking! sper ca te-am ajutat!big grin

| Anda_Vaduva_1997 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca tu trebuie sa iti cumperi haine si pentru restul zilelor cand nu esti la scoala(vacanta, weekend-uri)si cai la scoala esti singurul copil care mai poarta sacou, singura fata, spune-i si tu chestii de genul:mama toate fetele rad de mine ca vin in fiecare zii cu sacou.sunt singura care poarta uniforma.ma simt aiurea pentru ca ceilalti rad de mine.si cred ca o sa mearga.