| AnaMaria1453 a întrebat:

am 13 ani si am 1.50 m. sunt foarte scunda si ma afecteaza mult. cand merg la o petrecere nu prea sunt luata la dans pentru ca sunt foarte scunda si arat penibil cu partenerul care mereu e mai inalt ca mine... si nu numai la petreceri am probleme. sunt cea mai mica din clasa, am inaltimea unui copil de clasa a 4-a si totusi sunt in clasa a 7-a. intr-adevar. parintii sunt si ei mici. mama are 1, 54 si tata are 1, 75. am piciorul mic si de aceea nu gasesc nici pantofi cu toc marimea 33. eu sunt din provincie si nu ma pot duce la cursuri de inot ( nu stiu sa inot) si nici nu am posibilitatea sa inot tot timpul chiar daca invat, iar baschet nu am unde juca si cu cine pentru ca la scoala nu jucam. va rog mult! daca stie cineva cum pot sa mai cresc dau funda. nu vreau sa cresc,, rapid si usor" daca e nevoie depun putin efort si astept doar sa stiu ca pana intru intr-a 9-a sa ajung la 1, 60 m. va rog mult sa nu imi dati raspunsuri ca : Nu te ingrijora ca o sa cresti. sau cate de astea. merci

Răspuns Câştigător
| lauriss86 a răspuns:

Of anamaria te cred ca ti_ai dori si poate ca vei mai creste cel putin cativa cm pana vei implini 17 18 ani,dar nu te astepta nici la minuni, incearca sa gandesti altfel nu face un defect din asta, eu am 25 de ani, am 1, 56, nu ajung nici macar sa schimb cortinele happydar am luat lucrurile ca atare, am un iubit de 1, 80 asa ca partea cu baietii se exclude dimpotriva baietilor le plac fetele mai micute sunt mai dragute le da senzatia ca le protejeaza, exista tocuri, cand vei mai creste poti sa iti pui zi de zi si nici nu o sa se observe.nu uita ca mai bine mai mica si draguta decat inalta si uraticatongue

1 răspuns:
| RaduLeo a răspuns:

Gandeste-te cum e sa fi baiat si sa ai inaltimea asta sad eu am 1.58 si sunt intr-a 8-a.DAR stai linistita daca esti fata nu ar trebui sa-ti faci probleme... Baietilor le plac fetele mai scunde ca ei.Acum daca u vrei un baiat mai scund ca tine...Aici e problema.