| adelinpostolache a întrebat:

am 13 ani si am 1.59 cm. vreau sa fiu mai inalta si nu stiu ce sa fac.Imi dati voi vri-o idee ce sa fac? Dau funda :*

7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

La varsta ta ai o inaltime perfecta, pana la 20-21 de ani o sa tot ai timp sa cresti! Poti sa faci si un sport precum handbal sau inot, asta sa te dezvolti mai bine.

| BiAnCaIoAnA2000 a răspuns:

Fa sport sari, ridicate pe varfuri dar sa stii ca nu trebuie sa fii suparata din acest lucru deoarece fiecare se dezvolta intr-un anumit ritm unii mai incet, altii mai repede. Eu am 12 ani si 1.65 si crede-ma este destul de nasol sa te uiti de sus la ceilalti.

| Foxie2 a răspuns:

Asta tine si de cum sunt parinti tai. Eu sunt aproape in aceeasi situatie si cred ca esti suficient de inalta.
Acum nu stiu...dar am auzit ca daca te culci devreme procesul de crestere este mai rapid intre orele 9-10.
repet, nu stiu daca e doar o poveste de adormit copii devreme, dar am vazut multe cazuri care au dat rezultate.
Nu pierzi nimic daca incerci!
Succes si sarbatori fericite!

| adelinpostolache explică (pentru Foxie2):

Parintii mei, mama, este cu o schioapa mai inalta ca mine si are 30 de ani, tatal meu este inalt, 1.8 sh cv de cm, dar fetele din clasa sunt mai inalte, eu eram a 4 la inaltime acum sunt a 5-6 sadsadsad

| erasier a răspuns:

Fa sport depinde ce-ti place tie sa practici oricum inca esti mica dardaca practici un sport de ex: innotul sau hanbalul te vei dezvolta f bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pewh... Sa nu iti trebuiasca!
Tu ca fata ai o inaltime perfecta! Baietii au nevoie de o statura impunatoare, doar sunt barbati vorba aia...laughing
Fii multumita asa cum esti!

| AnYyCrZ a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic.Si eu am 13 ani si am aceeasi inaltime, e o inaltime perfect normala. Oamenii au corpuri diferite.Presupun ca ai mai intalnit fete de varsta ta care sunt mai inalte decat tine, asa e corpul lor.Inainte si eu ma ingrijoram deoarece eu sunt in clasa a 8-a(m-au dat la scoala de la 6 ani)si celelalte colege erau mai mari la inaltime, m-am dus la doctor si mi-a spus exact ce ti-am spus eu.Totusi daca vrei sa cresti mai inalta iti recomand mult sport...