anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si am foarte multe cosuri(mai multe mici decat mari). Trebuie sa astept pana la o anumita varsta ca sa imi dispara? Pe la ce varsta? Va rog frumos sa ma ajutati! raspunsul cel mai elaborat va primi funda!

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

In mod normal pe la 17-18 ar trebui sa te cureti aproape de tot,oricum daca vrei te de cureti de pe acum si zici ca ai multe cosuri mici,alea se fac partial de la ulei si chimicale(adica in mare parte ciocolata si prajituri de cofetarie), asa ca poti incerca sa nu mai mananci cartofi prajiti si prajituri si sa te speli pe fata cat mai des, si de 20 de ori pe zi daca poti.Hope I helped.happy

2 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Poti incerca cu o crema anticosuri. Sau te speli in fiecare dimineata cu un sapun, recomandabil Protex (mie asa mi-a trecut fiin foarte bun contra bacteriilor). De obicei trece dupa 19-20 de ani, dar asta depinde de situatia hormonala. Sa nu crezi ce se aude ca daca faci sex nu mai ai cosuri, sau alte magarii.Ai rabdare, timpul le rezolva pe toate.

| Khalesionfleek a răspuns:

Salut!
Si eu am probleme cu acneea.
De pe la vreo 10 ani.( am 13 ani)
Si crede-ma ca am incercat tot felulde creme, care aveau efect dar nu prea puternic.
Am incercat tot felul de solutii pe care alte prietene le-u folosit si tot nu mi-a trecut.

Asa ca.mi-am facut o programare la dermatolog si m-am dus frumos acolo si mi-a scris ce trebuie sa iau timp de o luna iar pai luna viitoare imi fac din nou programare sa vada daca cu tratamentul acesta merge.
Deci, eu te sfatuiesc sa Nu incerci toooot felul de porcarii, sa Nu cumva sa iti rupi cosurile (cum faceam eu...dealtfel), si sa iti faci programare la dermatolog...
Un telefon distanta ...sau ce?
Si eu am zis ...no.lasa ca imitrece mie cu altceva
Si dermatologuliti scrie reteta, te duci cu ea l farmcie, iti scoti cremele/tabletele sau ce iti da (in fuunctiee de tenul tau ) si gata.

Mie mi-a spus ca asta de obicei tine pana la 20 de ani.
Dar depinde si de tenul fiecrei persoane

Sper ca te-m ajutat