Incearca sa o intelegi si tu pe ea. Partea cu prietenul mamei, stiu cum e, probabil niciodata nu o sa-l accepti, dar fa-o pentru ea, este cel mai bine, tu cum te-ai simtit daca ai veni cu prietenul tau acasa si mama ta l-ar respinge asa cum faci tu? Nu prea bine, cred, ai fi suparata pe ea, ai vrea explicatii... Incearca sa o intelegi, si sa vorbesti cu ea pe un ton linistit, sa-i spui ce simti, dar ca o sa incerci sa treci peste si sa te intelegi cu el pentru ea. Lucrurile o sa mearga inspre bine.
Bafta.
Buna, incearca in primul rand sa-ti controlezi nervii, nu rezolvi nimic daca incepi sa jignesti, sa reprosezi. Doar prin comunicare se pot intelege doua persoane. Nici mama ta nu-i mai presus, sa-ncepi sa spargi farfurii, sa arunci cu chestii... Dar poate ai adus-o in pragul disperarii. Incerci sa-i spui ce te deranjeaza, vorbeste-i calm, nu trebuie sa va ''ciufuliti''. Ai incercat sa comunici cu acel individ, ai vazut cum este, cum se comporta? Poate nu este un om rau. Pe viitor fii mai cumpatata.
Te certi cu mama ta din imaturitate si din prea mult timp liber.Eu zic sa te apuci sa faci ceva constructiv.
E normal ca mama ta sa-si gaseasca pe altcineva daca s-a despartit de sotul ei.Tu ar trebui sa te bucuri pentru ea.
Nu esti in masura de a-i pune mamei tale restrictii cu privire la parteneri, deocamdat esti inca un copilas si gandesti ca unul.
La ce comportament te astepti daca tu ii vorbesti urat?