anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am 13 ani si de la un timp stau numai si numai cu fete gen 14, 17, etc ani.Ideaa e ca stau intr-un oras mic si m-am certat cu niste baieti din oras iar iei mau barfit si mda, aproape toti colegi de la scoala ma urasc, si m-am saturat de asta deja din vara am devenit bff-ul unei fete cred ca am doar un baiat prieten cu care mai ies din cand in cand.Sau cand trec pe langa niste baieti iei zic ca e iubita mea(cand sunt cu o fata, cu care stau ff des). Miati putea da un sfat cum sa mai stau si eu cu baietii stau ff rar odata la 2 sapt, mai ales ca vacanta asta asta am stat doar cu fete o singura data am iesit cu baietii si neam jucat prinselea prin tot orasu. Deci ma puteti ajuta? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Notmyaccount a răspuns:

Buna. Eu inteleg ce spui si tocmai de asta vreau sa te incurajez prin propriul meu exemplu: eu sunt fata si iminpetrec cea mai mare parte din timpul liber cu baietii. Crede-ma, ca orasul in care traiesc e mare si cu toate asteagurile rele vorbesc. Pentru ca asta e treaba oamenilor, sa vorbeasca. Problema e ca nu stiu daca pot compara situatia mea cu a ta. Pot sa te asigur capentru o fata e ideal sa aiba un grup de baieti in spate, pentru un baiat, nu cred ca e neaparat rau, dar nici neaparat bine, sa stea doar cu fete. Daca am ibtrebi pe mine, mi se pare de mii de ori mai usor sa socializezi cu baistii, decat cu fetele. Ma gandesc, ca daca esti prieten cu atatea fete, ai putea fara probleme sa socializezi cu cativa baieti, ca sa nu fi privit ca "afemeiat"(scuza-mi cuvantul. Eu nu te consider asa. Doar incercam sa iti arat cum gandeste lumea.) In acelasi timp, imi imaginez ca trebuie sa fie deatul de greu, sa intri intr-un grup de baieti cool, cand tu esti privit ca "ala care sta cu fetele", dar sunt sigura ca fiind tu insuti, ca incercand sa pari cat mai natural si cu atuul tau, legat de fete, vei reusi sa te faci placut. Sau cel putin sa nu iesi in evidenta, intr-un mod negativ.

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Cei așa rău să stai cu fetele? happy Eu am mai multe prietene fete decât băieți pentru că mă simt mai bine in preajma lor smug
Dacă ți așa mult... Uite... Încearcă să te bagi in vorbă cu băieți cu care n-ai mai vorbit până acum. Mă gândesc că în școala din care ești tu n-ai vorbit chiar cu fiecare elev în parte. Baftă!

| hgawethgsze a răspuns (pentru FaraNumePls):

Ma simt bine cu ele, ele chiar mau bagat in friend-zone si sa stii ca ai dreptate ar trebui sa mai socializez si cu altii din scoala. Multumesc mult de idee. big grin

| FaraNumePls a răspuns (pentru hgawethgsze):

Funda? smug

| Notmyaccount a răspuns:

Aaaa... Era sa uit. Sa stii ca ai urgenta nevoie de ceva exercitii de ortografie. La 13 ani e trist sa scrii in halul asta. sad sad sad

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Nui asa rau sa stai cu fetele happy. daca te intelegi bine cu fetele decat baietii mai bine las-o asa, peste ceva timp ai sa vezi ca o sa stai si cu baieti nu numai decat de la tini din scoala, o sa uite toti sau o sa se obisnuiasca ca stai mai mult cu fetele si o sa inceapa sa vorbeasca cu tine.