Nu cred ca e nevoie sa ii spui. Cand vezi ca incearca sa se apropie de tine, sa faci si tu acelasi lucru. Pe scurt, lasa lucrurile sa decurga de la sine.
Imprieteneste-te cu ea mai mult, apropie-te de ea usor usor apoi cand crezi ca a sosit momentul ii spui ca o placi de mult dar "... ".
Deci, fetele sunt inselatoare, daca a vorbit cu tine despre muzica sau altceva nu inseamna ca te place, sa nu crezi ca doar daca a vorbit cu tine sau ti-a zambit te place.Am trecut si eu prin asta mai demult, si pot sa iti zic un lucru, ca sa te placa o fata trebuie sa petreci foarte mult timp cu ea pentru a o cucerii, fetele trebuie cucerite ele nu te plac pur si simplu pentru ca sunt foarte mult baieti care sunt in jurul lor. Sfatul meu daca iti place fa ceva in legatura cu asta nu astepta de la ea, am pierdut mult cu asa ceva.
Sunt fata si iti pot spune ca te poate place sau vrea doar sa isi bata joc de sentimentele tale(am avut prienena de genu) pe scurt nu iti lasa garda jos adica incearca sa nu ai sentimente prea puternice pentru ea ca s-ar putea sa suferi dupa aceea