Nu e deloc normal!
Si despre cei ai vrea sa vorbeasca baietii de varsta ta?
Nu stiu sa se comporte frumos cu fata?
Lasa baietii si vezi-ti de scoala!
Numai un redus mintal de 17 18 ani s-ar uita la o copila de 13 ani. ori e un fatalau si nu stie sa vorbeasca cu una de varsta lui sau mai mare, ori e mort dupa sex si se multumeste cu ce gaseste. oricum ai luao, ala nu merita sa fie luat in serios ca oricare alta persoana cu un iq superior unei maimute.
Nu ești singură, mai sunt și altele care gândesc la fel8-}
http://www.tpu.ro/......zile-mi-a/
Si dupa parerea ta cum crezi ca apari in fata alora de 18 ani? o fetita cu papusi in casa, nedezvoltata, fara sa stie la ce o asteapta intr-o relatie, si habar n-are cum sa trateze un baiat.
Unu normal asa ar gandii, dar crezi ca un cocalar care vrea doar sex o mai intreaba cati ani are? ce naiba
Si eu sunt la fel Fetele sunt mai dezvolate mintal ca baieti, stiai? E normal sa ne placa baietii mai mari asa cum lor le plac fetele mai mari :*
" Fetele sunt mai dezvolate mintal ca baieti", asta e o prostie mai mare ca lumea, stiai? , ce va place sa va mintiti singure, e chiar nostim uneori.
Pai de asta se ajunge sa se piarda virginitatea la varste mici. Sau sa ramana insarcinate. Ar trebuii sa gandesti ca daca iti plac genul asta de baieti, normal ca te pot prostii si mai usor.
Fii cu capul pe umeri si lasa baietii la 13 ani, invata, traieste-ti copilaria.
Ai timp destul sa ai si prieten si sa iti traiesti si adolescenta.
"Ai timp destul sa ai si prieten si sa iti traiesti si adolescenta", shh. ce stii tu acolo. fata la 13 ani deja le stie pe toate, poti tu sa ai si 20 de ani ca asta mica iti da peste gura cu inteligenta ei. deja se crede prea matura pentru unu de 15 .
Dacă ţie îţi plac băieţii mai mari, nu este vina ta, nu ai cum să alegi de către cine să fii atrasă, dar sfatul meu pentru tine este să NU ai relaţii de acest gen. Ai timp de iubiţi, acum trăieşte-ţi copilăria cum trebuie şi lasă băieţii. Să îţi spun sincer, de aia se duce generaţia aceasta de râpă. Este treaba ta ce o să faci, dar crede-mă, nu e bine să o iei pe această cale. Mi se face scârbă numai când mă gândesc că cei de peste 18+ ani şi-o trag cu nişte minore, şi culmea, minorelor le place la nebunie! Nu, deci nu, mai ai râbdare în pana mea!