Eu zic sa ii spui sa te lamureasca odata! Ce sa te mai complici atat cu prietenul prietenei prietenului lui.Il prinzi tu intr-o zi si il intrebi:"Lamureste-ma odata! Ma placi? Da sau ba? Daca nu, nu e nici o suparare.Pur si simplu vreau sa stiu, ca sa nu imi mai fac sperante in van.Nu stii cat de chinuitor e pentru mine sa nu stiu! Tu spui una, dar gesturile tale sunt alta.De data asta vreau adevarul!"
Sper ca te-am ajutat.Nu iti cer nicio funda. Daca vrei sa imi dai bine, daca nu, iarasi bine. Poate exista cineva care nu raspunde decat pentru a primi funde.Eu nu vreau decat sa ajut.
Ar trebui sa vorbiti mai mult, sa va atasati uunul de altul si sa il cunosti mai bine. SI ar fi o idee destul de buna sa vorbeasca un prieten de-al tau cu el sau ma rog.gasessti tu. Bafta!
Presupun ca daca iti place de el ii cunosti si prieteni. Vorbeste cu un prieten de al tau si spune-i sa se duca sa vorbeasca cu prietena/prietenul lui cel mai bun si sa afle cate cava. Asta bineinteles fara sa spuna nimic despre tine.