| dyana7 a întrebat:

Am 13 ani si jumatate si nu port inca sutien insa as vrea. Nu stiu cum s-o conving pe mama sa-mi cumpere. Am primit unul de la matusa mea insa nu ma lasa sa-l port deoarece ea crede ca nu am ce pune in el. Mentionez ca am sanii destul de maricei, dar nu exagerat. Mama ma lasa doar cu bustiere dar la sport nu mai pot sa alerg, deoarece stiti voi. Cum pot s-o conving? Mai sunt fete la mine in clasa care poarta insa mama crede ca parinti lor sunt de vina. Ma puteti ajuta cumva?

P.S.

Răspuns Câştigător
| SairiaBlock a răspuns:

Şi eu am trecut prin ce ai trecut tu, însă la mine mama nu a comentat nimic, doar că mie îmi era ruşine (copil prost mai eram dacă îmi era ruşine de mama.). Vb cu ea şi spune-i că la sport nu te mai simţi deloc confortabil, că toţi băieţii se uită la sânii tăi. Roag-o să meargă cu tine în oraş să te ajute să-ţi alegi un sutien perfect ţie. Sigur va aprecia că o rogi să te ajute!
Mai spune-i şi că daca vei purta sutien nu înseamnă că o să fii altă persoana. Nu! Dar vei fii o adolescentă care se simte bine în pielea ei. Probabil mama ta nu vrea să te lase să porţi sutien ptc îi este teamă că fetiţa ei creşte.
Deci, încearcă să porţi o discuţie serioasă cu mama ta pe această temă.
Succes! Pupici :*

5 răspunsuri:
| radu75 a răspuns:

Nu ar trebui sa ti interzica asta. e chiar indicat sa porti atunci cand incep sa se mareasca, de fapt ea nu intelege inca...tu ai crescut si ea nu realizeaza asta. mai vb cu ea

| Irena97 a răspuns:

Pe mine si acum ma enerveaza sutienul. Il port de un an ca poarta toata lumea dar l-as lasa balta bucuroasa.

| adeliz a răspuns:

Eu nu suport sutienul si nu port (sunt mai mare decat tine), dar daca tie iti place, spune-i asta mamei tale. La inceput o poti convinge sa te lasa sa vezi numai cum e sa-l porti si apoi poate o sa se razgandeasca.
Sincer nu prea stiu ce sa-ti spun deoarece o foarte dificil sa-ti convingi parintii sa-si schimbe parerea.
Dar nu inteleg de ce vrei sa porti sutien asa de repede; ai o viata inainte in care sutienul o sa te urmareasca peste tot. Daca problema ta este doar la sport, spune-i asta mamei tale si roag-o sa te lasa sa-l porti doar in zilele in care ai sport la scoala.
Succes!

| RalucaOxii a răspuns:

Crede-ma nu este chair atat de bine sa porti Sutien happy Stiu din propia experienta si nu este o bucurie! la unele sutiene s-ar putea sa-ti iasa sarmele acelea si o sa fie foarte incomod eu ti-as recomanda sa nu porti sutien de acum.Lasa-ti sani sa creasca si sa fie in largul lor.Nu este o pagupa daca se vede urat la sport! Footomodelele cand sunt pe scena si defileeaza fara sutien crezi ca lor le pasa daca se vede sau nu urat? Din potriva, pe ele nu le intereseaza lucrul asta, sunt femei in varsta si nu le deranjeaza. Asta este poate pe la 15 -16 ani! Sper ca te.am putut convinge happy pwpw (FUNDA?)

| pusykitty a răspuns:

Mai bine o convingi pe mama ta sa te lase sa porti o saptamana si daca nu iti place nu il mai porti.Nu e asa cel mai bine?