| Prankster6 a întrebat:

am 13 ani si la varsta asta toate fetele de la mine din clasa au sani.
am si ciclu de la 11 ani.
dar ce sa fac se poate face masaj sau ceva pentru crestere?
funda

4 răspunsuri:
| xXxSimonikaxXx a răspuns:

Draga mea nu te ingrijora pentru ca nu ai sani sau inca nu ti-o venit ciclul mai ai timp sa cresti destul pana la varsta de 16 ani. Poate corpul nu ti sa dezvoltat, din cate stii nici o femeie sau fata nu este la fel, fiecare e diferita deci nu te ingrijora in privinta asta poate tu te dezvolti mai greu dar, asta nu conteaza o sa ai timp sa cresti si sa te dezvolti si tu.Dar, daca la varsta de 16 ani nu ti-au crescut sani sau nu ti-a venit asa zisul ciclu consulta un doctor si spune-i problema ta, dar acum cum iti ziceam cu cateva randuri mai sus nu te ingrijora o sa te dezvolti foarte repede poate acum ii mai greu dar, mai incolo o sa vezi ca o sa fii poate si mai inalta si mai dezvoltata decat colegele tale big grin iti spun din experienta mea big grin. Mie de exemplu nu mi-o venit ciclul pana ce am implinit 14 ani cati am acum laughing si m-am dezvoltat pe la 13 ani deci nu este o rusine asta si sa stii acum sunt bine. Te dezvolti greu asta e de inteles dar peste cateva luni sau pestu un an poate o sa vi pe TPU sau sa-mi trimiti mesaj pe TPU si o sa-mi zici ca esti super dezvoltata si ai ciclu big grin succes si vreau sa-mi zici cand se intampla asta eu te sustin :* Bafta Te pup cu drag Simona :X

| lo a răspuns:

Cauta pe internet exercitii pentru cresterea sanilor!
http://exercitiimarireasanilor.com/

| roxii_1257 a răspuns:

Stai linistita, mie tot la 11 mi-a venit si acum am 15(peste 19 zile fac 16 :d ) si am sanii mari ...inca esti prea mica...o sa iti creasca happy

| bl0ndha a răspuns:

Stai linistita o sa ai si tu la timpul potrivit, nu te grabi inca esti mica o sa ai si o sa fii mai frumoasa, pup