Draga mea nu te ingrijora pentru ca nu ai sani sau inca nu ti-o venit ciclul mai ai timp sa cresti destul pana la varsta de 16 ani. Poate corpul nu ti sa dezvoltat, din cate stii nici o femeie sau fata nu este la fel, fiecare e diferita deci nu te ingrijora in privinta asta poate tu te dezvolti mai greu dar, asta nu conteaza o sa ai timp sa cresti si sa te dezvolti si tu.Dar, daca la varsta de 16 ani nu ti-au crescut sani sau nu ti-a venit asa zisul ciclu consulta un doctor si spune-i problema ta, dar acum cum iti ziceam cu cateva randuri mai sus nu te ingrijora o sa te dezvolti foarte repede poate acum ii mai greu dar, mai incolo o sa vezi ca o sa fii poate si mai inalta si mai dezvoltata decat colegele tale iti spun din experienta mea . Mie de exemplu nu mi-o venit ciclul pana ce am implinit 14 ani cati am acum si m-am dezvoltat pe la 13 ani deci nu este o rusine asta si sa stii acum sunt bine. Te dezvolti greu asta e de inteles dar peste cateva luni sau pestu un an poate o sa vi pe TPU sau sa-mi trimiti mesaj pe TPU si o sa-mi zici ca esti super dezvoltata si ai ciclu succes si vreau sa-mi zici cand se intampla asta eu te sustin :* Bafta Te pup cu drag Simona :X
Cauta pe internet exercitii pentru cresterea sanilor!
http://exercitiimarireasanilor.com/
Stai linistita, mie tot la 11 mi-a venit si acum am 15(peste 19 zile fac 16 :d ) si am sanii mari ...inca esti prea mica...o sa iti creasca
Stai linistita o sa ai si tu la timpul potrivit, nu te grabi inca esti mica o sa ai si o sa fii mai frumoasa, pup