Cred ca la varsta voastra diferenta de varsta dintre voi este prea mare. El are 19 ani, este major, este tanar si-si doreste distractie. Tu ai numai 13 ani, poti sa te distrezi impreuna cu el pana la un punct. Cred ca acum punctul asta conteaza. Incearca sa te imprietenesti cu el in cel mai adevarat sens al cuvantului, si cu timpul, pe masura ce cresti, nu se stie ce urmeaza.
Incearca sa gasesti un interesc comun . Daca este glumet poti sa razi la glumele lui . Succes :*
Tinand cont ca tu ai 13 ani si el are 19 cred ca tu esti la inaltime jumate de cat el.
Tu crezi ca el se uita la una de 13 ani? El se uita la astea de 17-18 sau chiar de varsta lui, am vazut cupluri in care si fata este mai mare cu 2-4 ani!
Tu esti doar un copil pe langa el, daca s-a comportat si se uita mai frumos la tine asta nu inseamna ca te place ca femeie, te place ca persoana dar nu sa fi intr-o relatie cu el.
Presupun ca ti-e nici nu ti-a venit ciclu da te uiti la baieti cu 6-7 ani mai mari decat tine.
De ce nu-l saluti si intri in conversatie cu el? Daca ati dansat o data impreuna, atunci e ceva normal sa vorbesti cu el si sa deveniti prieteni. Poti sa-i reamintesti de petrecerea aia, daca vrei.
Pur si simplu faci cunostinta cu el! Adica daca nici macar nu va salutati nu te gandi la chestii prea marete cu el. Cunoaste-l bine, apropie-te de el, si fa in asa fel incat sa stati cat mai mult timp impreuna. Povesteste-i despre tine, iesiti si voi undeva si cine stie ce urmeaza...
Mult noroc!
Eu zic sa iti gasesti un prieten de varsta ta, chiar daca zici ca el face glume cu tine poate ii esti draga dar altceva nu cred.Totusi el are 19 ani tu esti un copil nu ai ce sa ii oferi parerea mea.
Andrei67y5 întreabă: